Tali Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 urodziłam się trzynastego na ślub trzynastego też się wybieram sukienke ubieram rozbieram przebieram w kolorach czasem przybieram zieleń spojrzeniem w lustrze włosy jasne że jasne nogawki ciasne targam bywam roztargniona czasami opowiadam historięurodziłam się trzynastego i to już jest smutne jest szare niebem deszczem słonym policzkiem pustym pokojem gorzej gdy ludzie w tramwajuśmierdzą są wulgarni grubiańscy ocierają się o i rozmawiają o tych wszystkich strasznych rzeczach liczba trzynaście jest niepodzielna i choć mi smutno jestem dzielna a ty dzielnik się podziel ze mną uśmiechem
egzegeta Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Macieju lubię motyw nieparzysty, zerknąłem i wg modły mej trzy pierwsze wersy tak bez zbędnych słów:urodziłam się trzynastego na ślub też się wybieram sukienkę ubieram rozbieram z kolei trzy ostatnie wersy może tak:a ty dzielnik się podziel ze mną uśmiechem pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 trzynaście dzieli się przez jeden i siebie samą podoba mi się liczba i wiersz :)
kasiaballou Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Poruszył we mnie takie intymne, bardzo wewnętrzne COŚ i za to temu utworowi i Autorowi dziękuję i gratuluję; bo żem skała raczej ;P Pozdrówki. kasia.
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 bardzo sympatyczna plka trzynastka, swietny nie tuzinkowy wiersz Macku!
ula Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 ...aczkolwiek miewałeś lepszejsze pozdrawiam serdeczniaście:)
Tali Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ów wskazówki przeczytałem skorzystałem pozmieniałem dzięki pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem ale chciałem nagromadzeń dzielna dzielnik podziel niepodzielna, i dlatego się wkradły błędy matematyczne(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tym bardziej się cieszę iż rozmiękczyłem kamienie i skały pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki stasiu pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie i tak, ale nie patrze w ten sposób na swoje wierszydła, nie czuję lepszych gorszych, tylko poprostu są kolejnymi, a jakie wychodzą to już i tak zostaje w gwoli odbiorcy niemniej cieszy mnie taka opinia, więc muszę się bardziej postarać przy następnym(-: pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi