Anna_M. Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 noc szeleści świerkowym wiatrem rzeźbię sobą senne prześcieradło medytacja Ziemi pod srebrzystymi skrzydłami gwiazd często cię spotykam niefizycznie pomiędzy wersami zdjęć sprzed lat które napisałam ci z ukrycia i w moich trudnych listach do Boga chcę ci opowiedzieć o inspiracji o kobiecie ubranej w zapach sekretu księżyca spokojnie mrużącej oczy nie oczekującej pewnej dzień szeleści wiatrem brzóz
zak stanisława Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 pomiędzy wersami zdjęć sprzed lat---????? na pewno między wersami zdjęć?
Anna_M. Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak
kasiaballou Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Mnie się podoba, takie autentyczne refleksje; nie chodzi chyba o typową medytację, ale rozmowę z nutą żalu i nostalgii, a jednoczesnie przekory, może cichego buntu nawet. Pozdrówki :) kaśka.
Rachel_Grass Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 pełen niesamowitych momentów ugładzonych (skiepszczonych) przez -medytacja Ziemi pod srebrzystymi skrzydłami gwiazd, pomiędzy wersami zdjęć sprzed lat chociażby. tak czy inaczej, stawiam myślowego plusa. podoba mi się fragmentacyjnie, całościowo może jeszcze się przekonam. pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozbija się w emocjach. medytacja, nawet ta w ruchu, to nie tarzanie się po prześcieradle :) tylko tu dla mnie ładnie: "chcę ci opowiedzieć o inspiracji o kobiecie" pozdrawiam :) zgadzam sie z dziewuszka...nie za bardzo przemawiaja do mnie metafory..pozdr.
Anna_M. Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 dziękuję za opinie, myślę tym wierszem, a kiedy prze-myślę go do końca, być może zmienię, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi