Marusia aganiok Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 misterny kolaż potraktowałam temperą wyszło nawet przyzwoicie zdolne do pójścia w nowe ręce zdobyłam uznanie jestem wyżej o przysłowiowy szczebel przewyższa mnie tylko drabina
Marusia aganiok Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pasuje do mnie:))) Dzięki wielkie:)))) Ma
teresa943 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 zdobyłam uznanie jestem wyżej o przysłowiowy szczebel przewyższa mnie tylko drabina dobre to... :)) serdecznie pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Marusiu, rozwinęłaś skrzydła, brawo! dobry wiesz, przemyslny ukłony!
Joka Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Po przeczytaniu pomyślałam dokładnie to samo, co wtrąciłaś w komentarzu: "pasuje do mnie" :) - plastyka to mój kolejny konik; ale chyba dobry wiersz każdemu pasuje :)) Moje uznanie.
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Skromny, ale dobrze oddaje prawdę o wielu z nas. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Każdy kolejny wers, zapisany w odpowiednim miejscu, ot co... :) Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 jeszcze można z drugiej strony rozpocząć wchodzenie, jeśli drabina rozstawna:)) Zaciekawił:)) Pozdrawiam:)) EK
Fagot Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Konsekwentny z dobrą pointą. Jednym słowem bardzo dobry wiersz Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Tereso - miło,że jesteś:))) Pozdrawiam. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo i cieszę się z miłego dla mnie komentarza:) Pozdrawiam:)) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mój konik podobny, może nie plastyka, ale też pokrewny artyzmowi:) Dziękuję i pozdrawiam:)) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle tych prawd, a tylko niektóre są niewzruszone:) Pozdrawiam i dziękuję:)) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za poczytanie:)) Miło. Pozdrawiam.:)) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. korzystam często właśnie z rozstawnej i w oparciu o nią powstał wierszyk:) Dziękuję i pozdrawiam:)) ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeczytałam uważnie Twój komentarz i bardzo dziękuję za wnikliwość.Cieszę się, że poświęciłaś chwilkę wierszykowi. Dziękuję i pozdrawiam:) Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie taka opinia:) Dziękuję i pozdrawiam:)) Ma.
Rekomendowane odpowiedzi