Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Taki rozgadany Twój wiersz, ale pięknie się nim płynie!!! Dzięki i pozdrawiam. I.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie miałam okazji przeczytać poprzedniej wersji, ale ta jest świetna Mirko :) i przesłanie bardzo trafne, mnie się podobie :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Coś mi ostatnio w Twoich wierszach Mirko nie gra. W tym jakieś gadulstwo widzę i w sumie nie wiem co chciałaś powiedzieć czy opisać. Co gorsza treść mi się z Kaszpirowskim skojarzyła. Pozdrawiam mocno i czekam na lepsze.
Mariusz Polakowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pozwolę sobie wkleić pierwsze 3 zwrotki do ulubionych. Do momentu "Jesteś zaledwie okruchem". Do tego momentu jest dobrze. Potem wiersz sam się powtarza. Nie pierwszy to wiersz o tej tematyce w historii literatury, ale tak skrojony, że skłania do zamyślenia się jeszcze raz (czwarta zwrotka już wyłącznie do snu). Pozdrawiam. Życzę równie udanych.
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie dzieje sie mniej ale... coś mniej jest. :o)
Rekomendowane odpowiedzi