Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niezastąpiony w radości byłeśusycha świat w milczeniubez ciebie świati dni tysiącepokrytych resztkamiczegoś na wzór uśmiechuporzucaszciągle porzucasza mnie te ochłapywciąż ciesząi tańczę i śpiewamz okruchów – sercew bochenek zlepiam
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zwyczajny wiersz (dla Ciebie napewno nie). Nie porusza mnie zbytnio i nie skłania do glębszych refleksji. Mało ciekawych metafor, są takie płyciutkie i nie zanurzasz się, a było warto.No i jeszcze to słowo "ochłap"... Jeżeli poniżono p.l. i sprowadzono go do roli psa to dziwne, bo z innych wersów zupełnie to nie wynika. Dopracował bym i tyle, bo sama myśl jest chyba ciekawa.Adam
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rzeczywiście dla mnie nie zwyczajny...a czyż w zyciu tak nie bywa, że najpierw róza a potem juz tylko kolce...ale w pewnym stopniu sie z Tobą zgodzę, choc nie do końca
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i wyrzuce slowo czegoś, będzie tak niezastąpiony w radości byłeśusycha świat w milczeniubez ciebie świati dni tysiącepokrytych resztkamina wzór uśmiechuporzucaszciągle porzucasza mnie te ochłapywciąż ciesząi tańczę i śpiewamz okruchów – sercew bochenek zlepiam
Rekomendowane odpowiedzi