zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 w powietrzu lśniąco dojrzewa rumianym spojrzeniem wznosi się do lotu na chwile przystaje pod jabłonią jesiennym liściem
Bernadetta1 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu:)..wiersz przepełniony radościa :)..tak ot;)....super pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 bernadetto, nie było mnie w pracy na orgu, ale sledziłąm twoje wiersze i bardzo misie, widać już jak wyrabi=asz sie poetycko :D scmok
gabriel p. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ciekawi mnie ta jabłoń. raczej kojarzy mi się z grzechem niż radością. czy raczej powinienem rozpatrywać kolory? pozdrawiam :-)
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czyż grzech to nie radosć? dlaczego grzeszymy, bo to nam sprawia radość, wszak:D czyż nie? :P dzięki gabrielu!
Marlett Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Stanko! na chwile przystaje pod jabłonią - to radość:)) PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Marlett, dzięki ,iłych snów!
gabriel p. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czyż grzech to nie radosć? dlaczego grzeszymy, bo to nam sprawia radość, wszak:D czyż nie? :P dzięki gabrielu! święta prawda :P pzdr :-)))
teresa943 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dojrzała ta radość! taka gotowa rozradować się do zenitudojrzewa rumianym spojrzeniem... przystaje pod jabłonią jesiennym lisciem nie było Cię dość długo (aż robiło się markotno), no i nareszcie wróciłaś z naręczem pachnących kwiatów...jakże przemiła ich woń :)))))))) cmokasy najserdeczniejsze -teresa
adam sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no tak :) tuż jesień potem zima od nowa wiosna :)
Eugen De Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Chwilę" - Ę - literówka. Ten jesienny liść raczej mi się kojarzy ze spadaniem, i to spadanie wtedy z przechodzeniem na drugą stronę - bardzo eschatologiczna radość. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Chwilę" - Ę - literówka. Ten jesienny liść raczej mi się kojarzy ze spadaniem, i to spadanie wtedy z przechodzeniem na drugą stronę - bardzo eschatologiczna radość. Pozdrawiam. tak właśnie, to chwilowa radosć póki jeszcze stoi się pod tą jabłonią! a potem bez jabłek ino spadanie...:9 brać co się należy i cieszyć sie póki jest, dzięki Eugenie! cieszę sie ze jesteś! cmok siarczysty!
Bernadetta1 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Stasiu:)..z Twoich ust to prawdziwy komplement:)..pozdrawiam cieplo
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Bernadettko,. cmok :D
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Bernadettko,. cmok :D
egzegeta Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Stasiu usunąłbym wyrażenie "na drugą stronę" Wydaje mi się, że niepotrzebnie to powiedziane, boć przecie już ostatni wers traktujący o jesiennym liściu wyraźnie konotuje nastrój chwili/sytuacji Może w miejsce "na druga stronę" wstawić "daleko" - albo "wysoko" pozostawiam wg Twego uznania, ale zdecydowanie bym wyrzucił. Pozdrawiam serdecznie PS. Na wszelki wypadek uprzejmie informuję, że Twoja poczta na priva nie kontaktuje. Kiedyś coś miałem i nie poszło tzn. wróciło
zak stanisława Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo mam inna pocztę, może to z tego powodu problem - [email protected] jakby co pisz! dzięki za podpowiedz, tak mi coś wadziło :D pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi