jasna Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 oczko wodne odgarniam rzęsę księżycowi
Katarzyna Bielińska Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Suuuper! Nic dodać, nic ująć! Pięknie! Jak ja kocham takie klimaty:)
jasna Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kolejne dziękuję :-)
Orston Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kocham księżycowe tematy, a ten, to prawdziwe cudeńko :) Cmok dla Jasnej
Boskie Kalosze Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rybki bardziej się ucieszą w tak pięknych okolicznościach przyrody :) Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym tak to widział Jasna : oczko wodne letni wietrzyk odgarnia rzęsę księzycowi pozdrawiam i życzę kolejnych tak miłych widoczków
Ania_Ostrowska Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Dla mnie perfekcyjne. Pozdrawiam - Ania
jasna Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wcale Ci się nie dziwię. Księżyc ma chyba w sobie tyle magii, co wiosna. Dziękuję Orstonie :-)) Koniecznie muszę pogadać z rybkami :-) Pozdrawiam Cię :-)) Ładna wersja Waldku. Aż żałuję, że u mnie bezwietrznie i parno. Aniu, bardzo się cieszę, że aż tak wysoko oceniłaś to haiku. Jak dla mnie, troszeczkę za wysoko. Niemniej bardzo dziękuję. jasna :-))
Ania_Ostrowska Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Każdy ma swoją subiektywną skalę. Na mojej dostałaś maksa. Proste słowa, gęsto od treści. Porusza. Czego chcieć więcej? :)
jasna Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, z mojej strony to nie była udawana skromność. Coś mi tam zgrzytało, ale Twój komentarz mówi mi, że przesadzam. Dziękuję Ci. To uskrzydla. Jestem szczęśliwa :D)) Spojrzałam na datę. Dziś są Twoje Imieniny Aniu! :-) Przyjmij więc ode mnie najlepsze i najserdeczniejsze życzenia. Życzę Ci wielu udanych utworów, wielu czytelników, dużo uśmiechu i pogodnych chwil. Wszystkiego najlepszego! Magda z bukietem kwiatów :-))
Ania_Ostrowska Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 To strasznie miłe !!! Bardzo, bardzo dziękuję! Ania
Gosia Zamorska Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Ha! Przypadkiem zajrzałam i co? Rewelacja!!! Daj to na jakiś konkurs:) Uściski G.
jasna Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Gosia! :-)) Ale niespodzianka! Jak ja się cieszę, że Tobie też się podoba. Na konkurs powiadasz? Pomyślę, bo nawet nie wiem, gdzie są. Dzięki! :-))
Dominika Iks Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Też jestem pełna uznania, prostota i doskonałe skojarzenie. Pozdrawiam A.
jasna Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naprawdę jest miło zaskoczona. Dziękuję :-)) A księżyc, to już naprawdę musi mi się odwdzięczyć ;-))
Rekomendowane odpowiedzi