zrównoważona choleryczka Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 w oczach łzy w ustach krzyk ciało drży podniecenie? przerażenie? płynie krew plami prześcieradło wstydem mord? tak on zabił w niej dziewicę
Julia Zakochana Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 zbyt oczywiste i jednoznaczne... klisze: "w oczach łzy w ustach krzyk ciało drży" takie spostrzeżenie, ujęcie stracenia dziewictwa jako mordu, ale za prosto jak dla mnie. powodzenia pozdr. :)
Tova_Brink Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 mój znajomy napisał kiedyś wiersz z którego wynikało, że dziewica jest totalnie nieszczęśliwa i musi pozbyć się tego balastu, bo umrze biedaczka z tym czymś, a fe! kwestia dziewictwa (kobiety, co ważne) od zawsze podnoszona była w sposób, który z perspektywy czasu wydaje się chory... coś czuję, że chwilowo nie idzie mi prawidłowa artykulacja poglądu, jeszcze się w kontrowersje zaplączę... może wrócę do tego potem co do wiersza, to jestem na "nie" :-[
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Jeju, optymistka by powiedziała: Urodziła się kobieta.
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 może coś by z tego było, gdyby było inne ;p
mateusz_z_miasta Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 True story Ostatniom się zabawiał z dziewicą Kochałbym ją Bo krew kocham dziewiczą nad życie moje lub jej.
a._mrozinski Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Dlaczego wstydem? tego trochę nie rozumiem... ogólnie to jest jakiś pomysł z zabijaniem dziewicy, ale chyba można to było napisać ciekawiej, więcej zmieścić. Może trzeba było jeszcze poczekać z pisaniem, albo dłużej pisać. Arek
Rekomendowane odpowiedzi