H.Lecter Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 dobre jest powietrze gdy je kroisz głodny w oddechu cienkie kromki na brzeziny białym stole smak późnych miodów w dotyku szorstkich palonych na pół niebo wiąże buty w węzły cienia i światła przy brzeziny białym stole mój przyjaciel czarnowłosy pożar
adam sosna Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 pamiętam z W podoba się bardzo mam pytanie: czy "brzeziny" mogę utożsamiać z "brzozowym"?
Michał_Kućmierz Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 A ja mam pytanie czy to jest "cieńkie", czy cienkie... pozdr. M.
H.Lecter Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Adamie. Czytaj to : na brzozowego lasu białym stole...Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki - poprawiłem. Co do wiersza - według uznania...
H.Lecter Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre jest powietrze gdy je kroisz w cienkie kromki oddechu głodny ;) Można i tak. Dzięki, pchło. Pozdrawiam serdecznie.
Pancolek Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Lecterze, ten jakoś mniej mi przypadł do gustu. Jest okej, ale subiektywnie oznajmiam, że nie wybrzmiał mi w głowie tak jak poprzednie ;) Pancuś
H.Lecter Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak nie wybrzmiał - nic nie poradzisz...Dzięki, Pancolku. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 troszkę tu poplatane, ale urywki pikne "dobre jest powietrze gdy je kroisz" "niebo wiąże buty" MN
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 fajnie piszesz, Lecterze, o czym mówiłam Ci już parę albo i wincej ;) razy.
H.Lecter Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piknie dziękuję, Messalin. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze się nie zmęczyłem słuchając...Dzięki, Rachel. Pozdrawiam ciepło.
Mirosław_Butrym Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Wiersz obrazek, prozowaty, prosty, estetyka dla estetyki, po za tym nie przekazuje nic ważnego, bak mu skrzydeł. Jestem na nie.
H.Lecter Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście...Taka czkawka po " Soczystości ciepła "...
Mirosław_Butrym Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście...Taka czkawka po " Soczystości ciepła "... Niech Pan nie skupia uwagi na mnie, tu jest oceniany Pański tekst i nie jest zbyt dobry, a jeśli jest taki dobry jak Pan za pewne uważa, to niech mi Pan to napisze i uzasadni dlaczego, bo chciał bym to wiedzieć.
H.Lecter Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście...Taka czkawka po " Soczystości ciepła "... Niech Pan nie skupia uwagi na mnie, tu jest oceniany Pański tekst i nie jest zbyt dobry, a jeśli jest taki dobry jak Pan za pewne uważa, to niech mi Pan to napisze i uzasadni dlaczego, bo chciał bym to wiedzieć. Wiersz, jak wiersz. Jednym się podoba, innym nie - i tyle. A na to, że pańskie komentarze budzą nieładne skojarzenia (nie tylko u mnie ) nic nie poradzę...
Mirosław_Butrym Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech Pan nie skupia uwagi na mnie, tu jest oceniany Pański tekst i nie jest zbyt dobry, a jeśli jest taki dobry jak Pan za pewne uważa, to niech mi Pan to napisze i uzasadni dlaczego, bo chciał bym to wiedzieć. Wiersz, jak wiersz. Jednym się podoba, innym nie - i tyle. A na to, że pańskie komentarze budzą nieładne skojarzenia (nie tylko u mnie ) nic nie poradzę... A co w moim komentarzu nieładnego?, jeśli można wiedzieć.
Boskie Kalosze Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi się podoba. Pozbyłem się dwóch wersów, dlatego, że bez nich wiersz wydaje mi się jeszcze lepszy. I jakby... przyspieszył - teraz już nic Go nie powstrzyma. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz, jak wiersz. Jednym się podoba, innym nie - i tyle. A na to, że pańskie komentarze budzą nieładne skojarzenia (nie tylko u mnie ) nic nie poradzę... A co w moim komentarzu nieładnego?, jeśli można wiedzieć. Komentarz bardzo ładny. Skojarzenia biorą się stąd, że pańska skromna aktywność na forum jest w pewien sposób ukierunkowana. Rozumiem, to przypadek. Przepraszam...
Rekomendowane odpowiedzi