Pancolek Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Proszę wszystkich orgowiczów o tytuły 'pościelówek', które Was ruszają ;) Banalne, ale wywyołujące emocje bardzo mile widziane. Np. Varius Manx - Zamigotał Świat albo Leona Lewis - Better In Time Takie nastoletnie, tanie, jednak mnie wzrusza ;D
Olesia Apropos Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 szykuje się kolacja przy świecach? :)) czy śniadanie w łóżku? ;)
Rafał_Leniar Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja też lubię tą pierwszą piosenkę!!! :D
myślątko Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 z nastolatką? ależ to niebezpieczne i zdaje się karalne
Pancolek Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Olu; jedno i drugie ;D Aż boję się wiersze pisać z tym swoim banalnym stanem emocjonalnym ;D Rafale; słodka jest jak Maj ;D Myślątko; dziewczyna pełnoletnia, bez obaw ;)
Pancolek Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 atian.wrzuta.pl/audio/zw5dZu4GBn/gall_~_zono_moja_serce_moje a może to?! :D
M._Krzywak Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Był taki kawałek "Toksyny": -"tamta dziewczyna odeszła z innym a może gryzie piach" a refren brzmiał: "dla ciebie zawsze dzień wstaje wcześniej" To je dobre.
Mirosław_Serocki Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 "Where The Wild Roses Grow" - wiadomo czyje "Blackmail" - Swans "In My Garden" - też Swans A z tych z najwcześniejszej młodości to "When The Smoke Is Going Down"
Rafał_Leniar Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 [url]www.heartagram.wrzuta.pl/audio/daZEvrQQJ2/ville_valo_-_kun_mina_kotoani_laksin[/url] Kun Minä Kotoani Läksin. Fińska pieśń ludowa. Nie wiadomo kto ją napisał. Tekst w przetłumaczeniu banalny, ale hm... To, że jest to stare i ludowe zmienia nieco postać rzeczy.
Marcin Gałkowski Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 "Dziewczyna o perłowych włosach" Omegi, "Trzy Zapałki" TSA, coś Beatlesów, może "Penny Lane", "Girl", "Michelle". "Scarborough Fair" moze i ciężko nazwać pościelówą, ale przesłuchaj, jest kobieta, jest true lover, wzrusza=). to standard, polecam wykoniania Simon & Garfunkel i Marianne Faithfull. =)
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiadomo. czyje?
Mirosław_Serocki Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick Cave z taką jedną.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 jedynie "rodzina słowem silna" Piersi z "pirackiej płyty" rok wydania 2004 Pomaton EMI z resztą całą płytę jej puść, a okładke na ścianę (co prawda obraz za 19,99) ale co by nie było projekt Jerzy Duda-Gracz a to już coś ;)
Rachel_Grass Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick Cave z taką jedną. z taką Kylie. ale fakt, piosenka jest w porządku.
wounded nurse Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiadomo. czyje? grzech
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 "Where the wild roses grow" - wielbię ponad wszystko. Tylko dlaczego temat zatytułowałeś tak smutno, Pancolku! Toż to powinno być radosne :))
Mirosław_Serocki Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja raczej skłaniam się ku "Blackmail" Swans. Ze względu na głos przede wszystkim. Naprawdę polecam.
Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick Cave z taką jedną. sprawdziłem na youtube i okazało się, że jednak znam, heh... a ja dorzucę: piramid song - radiohead
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 My Dying Bride - The Light At The End Of The World - Sear Me III / ta jest najdelikatniejsza bynajmniej w przekazie słownym coś pięknego/ ale przykro mi nie banał / ;) oczywiście ktoś musi się zaczarować a później się wsłuchiwać i wertować ludzie znający MDB wiedzą o czym mówię / a z tandety / nie wiem / Goya - smak słów bodajże
UFO Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Najpiękniejsza piosenka na taką okazję, którą z całego serca polecam - DŻEM "TYLKO JA I TY" :)
Rekomendowane odpowiedzi