Rachel_Grass Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Ktoś przyczepił skowronki do chmur. Ktoś załatwił jezioro i odbite w nim twarze, chmury, słońce. Ktoś starał wyobraźnię. Nie było czasu na smutek - zagrzebywanie łopatek w bagnie. Zostały oślepiające promienie; wracały nocą razem ze snami o wróżkach i kransoludkach. Zostanę jeszcze trochę; tu trawa pachnie niekoszeniem, odsłoną wszelkich marzeń. Obejmę na chwilę drzewo, jedno z nas odejdzie w najbliższym czasie.
Tomasz_Piekło Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym razem przerzutnie łokej;) Te pogrubione zwroty zwróciły moją uwagę, ale jeszcze nie wiem co o nich myśleć, może Ty wiesz?;) Ale fajny wiersz, chyba bardziej "ułożony" niż jedynka. Bardziej mi leży.
Bernadetta1 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 zagrzebywanie łopatek w bagnie...to bagno mi sie nie widzi jakos...reszta fajna:).pozdr.
adam sosna Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 łagodnie z twardym bagnem wiersz podoba mi się :)
Rachel_Grass Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja za bagnami przepadam :))
Rachel_Grass Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję za odwiedziny.
teresa943 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Obejmę na chwilę drzewo, jedno z nas odejdzie w najbliższym czasie. wzruszające, ale emanuje spokojem, zawierzeniem / podoba się / :) serdeczności -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zwycięstwo! nareszcie udało mi się stworzyć coś spokojnego (a to ciężko przychodzi). dziękuję bardzo, pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Też lubię bagna (poza tymi bez komarów:) Jest jedno zdanie i nie wiem, czy to celowe, czy literówka. Czy nie powinno być tak:Ktoś sterał wyobraźnię. Podoba mi się, ciekawy wiersz. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za dogłębną analizę, aczkolwiek nie jest to literówka :)) pozdrawiam także.
lubię latawce Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 już nie mogę się doczekać na pomarańczowy! ;o) super, ale Ty to wiesz ;-) tylko tak dalej - i kupię wszystko hurtem. choćby z zasznurowanymi oczami.
Rachel_Grass Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, szkoda tylko, że pomarańczowy jeszcze nawet nie kręci się po głowie :)) ale na specjalne życzenie - damy radę. dzięki za wiarę we mnie (za "hurtem ;))
Rekomendowane odpowiedzi