Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 przelotne spojrzenia na odległość koniuszków palców nikt nie dotknął kiedy zagrała niesłyszalna muzyka splatając razem niebo i ziemię w zacienionych krużgankach śpiewa echo kroków odbitych od kamiennej posadzki przeplatane półcieniami fałd jedwabnych sukien łagodnie okryte pyłem spod stóp w ciżemkach uwikłany w poloneza pstrokaty wąż niekompletny – jeden chłopak idzie sam bo dziewczyna uwiedziona rytmem sklepień jest kolumną w ciągu napowietrznych sal Marlett oraz Sosna
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Coś w tym jest, pozdrawiam.
Magnetowit_R. Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 zaznaczam, że byłem tu ale obojętnie przeszedłem dalej.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Dziękujemy za dobre słowa:)) Serdeczności....a i ukłony.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękujemy za poświęconą chwilę:)) PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e-m-e-m! Ładnie interpretujesz. Z wdzięcznością pozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całe szczęście że nie wszyscy mamy jednakowe gusta. Pytanko. Punkty stawiamy za gust? Dzięki za czytanie.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak to tak. PozdrawiaMy.
Bernadetta1 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oprocz splatania nieba z ziemia..co mi sie wydaje oklepane...podoba mi sie::)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Bernadetta 1 splatanie razem nieba i ziemi - nie wydaje nam się szczęśliwe może lepsze byłoby : plącząc ze sobą niebo i ziemię ? :)
Ewa_K. Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 jeśli coś zostało napisane trzy razy przestało być "nowe" treści z tego wiersza, to stutysięczny, monotonny obraz dla mnie bez indywidualnego pomysłu
Jerzy Rybak Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A za co? Przepraszam, że nie na temat tego konkretnego wierszyka, ale intryguje mnie jak na dłuższą metę można pisać "wspólnie" teksty; umawiacie się co do tematu i ustalacie, że X pisze 1, 6, 7 i 10 wers oraz puentę, a Y resztę?
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Jerzy Rybak jeżeli "-" daję to powinienem napisać jakiego zła dopuścił się autor(autorzy) nie bardzo rozumiemy co oznacza "wspólne"? nasze teksty są wspólne
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Ewa K. nic tak nie ogranicza jak pogoń za tym czego nie było
Jerzy Szymochnik Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Marlett oraz Sosna;te koniuszki palców stare i nie modne 'Żółte ciżemki"Książę i żebrak"kolumny.itd.itp. Nic nowego metaforycznie wygórowane; to ma być poezja i tak idzie chłopak z dziewczyną; do lasu zbierać grzyby i jagody. Pozdr.b. J.S
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. modne są: spodnie, buty, rękawiczki, kapelusze, gacie koniuszki palców: - u starych stare - u młodych młode ciżemki mogą by złote na grzyby Telimena na jagody Alina koment wyjątkowo oderwany od rzeczywistości i życzliwości nie pozdrawiaMy (wyjątkowo)
Jerzy Szymochnik Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Marlett oraz Sosna:tylko nie dotykajcie się zbyt często. Po nie wiem, co się z tego może narodzić? Pozdr. b. J.S
Rekomendowane odpowiedzi