Jerzy Rybak Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 mogę dać ci zapach pomarańczy i cynamonu na piśmie. mogę wszystko rozwikłać obiecać ułatwić ewakuację z tego łóżka do miejsca gdzie skale przegrywają z ciepłem. mogę wreszcie przejść na drugą stronę pozwolić komuś być zamiast wbrew.
lubię latawce Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 cynamon + pomarańcze to co najmniej niebo w gębie dalej - w życiu - nie jest już tak niebiesko świetny tytuł - puenta ale najbardziej dwie pierwsze strofy chociaż trzecia też - ale pozostaje niedosyt więc herbatka z cynamonem na zdrowie andżelika
Spiro Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 fajnie i sprawnie. i jaka wiara w talent :) serdecznie
Tomasz_Piekło Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Moim zdaniem bez "mogę wszystko" i kropeczek.
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A semantycznie, to nadużycie? :P PS O co chodzi z tym nickiem?
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, może jeszcze coś pozmieniam.
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, peel się będzie posiłkował cytatami
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, chyba nie.
Roman Bezet Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A semantycznie, to nadużycie? :P PS O co chodzi z tym nickiem? Spółka ZOO ;D nowy podmiot artystyczny :) (a pamiętasz... jesień? rodzynki? czy inne bakalie ;P) pzdr. b ps. semantycznie jest ok, ino to taki frazeologizm ("jeśli wiesz, co chcę powiedzieć" ;) uwaga dotykała też za_pisu, który ładny jest.
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Luz. Niestety, niektóre rodzynki nie dają o sobie zapomnieć.
zak stanisława Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Rybeńko, pozdrawiam ciepło,' bardzo cię czytam', ale nie umiem tak dobrych wierszy komentować, po prostu tylko zachłannie czytam cmok
Baba_Izba Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja też, "po prostu tylko zachłannie czytam", z pozdrowieniami - baba
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 jestem pod urokiem...czytam, powracam i znów czytam... :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi