Mr.Suicide Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję niezmiernie, Stefanie, za wizytę, komentarz i plusa :) Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci, Rafale, za wizytę i próbę odczytu tekstu Raduje mnie to niezmiernie :) Cieszę się również, że utwór zaciekawia Pozdrawiam
Tomasz_Piekło Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 hehe to mówisz że nie dałem Ci plusa, a obiecałem. sorry chyba byłem za bardzo zamyślony nad wierszem. powiedzmy że czekałem na te zmiany:P
Mr.Suicide Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawie idziesz, Michale :) Poza tym dziękuję Ci za wizytę, próbę interpretacji i oczywiście plusa :) Cieszę się, że do mnie zaglądasz :) Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Michale, za wizytę, komentarz i plusa :) Cieszę się, że zaciekawiło :) Pozdrawiam Do Was to wypada mi po prostu zajrzeć, co też uczynię, kiedy tylko wypatrzę jakiś wiersz na horyzoncie :) Pozdrawiam Racja, właśnie zmieniałem Mam nadzieję, że teraz wygląda to nieco lepiej :) Dziękuję, szachrajko, za wizytę i plusa :) Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ponowną wizytę i plusa :))) Myślisz, że teraz chociaż odrobinę lepiej ? Pozdrawiam
Tomasz_Piekło Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ponowną wizytę i plusa :))) Myślisz, że teraz chociaż odrobinę lepiej ? Pozdrawiam Myślę, że tak, choć ten ostatni wers dalej niepotrzebnie oddzielony, bo samego w sobie nie da się go przeczytać tak żeby był sens jakiś osobny w nim zawarty, więc jak dla mnie jest integralną częścią tego co wyżej i tam jego miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi