bajka-bajka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 czas chwytasz w ramiona dreszczem znacząc każdy ruch karmisz zapalasz a ja jak wosk rozgrzana opadam wtapiam się wciąż głodna tajemnic przekręconych kluczy
marta_sawicka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Piekny wiersz Bajeczko podoba mi sie zakonczenie glodna tajemnic przekreconych kluczy,pozdrawiam.
JacekSojan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 CO To "zapalsz"? nad emocjami należy zapanować - aby wiersz był wierszem, a nie obrazem infantylizmu maślanych oczu... J.S
lubię latawce Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 jak dla mnie zbyt bajecznie i jednocześnie za mało bajecznie abym mogła wtopić się w wiersz trochę niebezpiecznie za blisko kiczu ;( angie
Baba_Izba Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całość bardzo mi się podoba, oryginalne określenia, piękny wiersz. Z pozdrowieniami - baba
teresa943 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie namalowane bardzo intymne odczucia - wyznanie i te przekręcone klucze takie wieloznaczne... Podoba mi się. Serdecznie pozdrawiam -teresa
zak stanisława Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 a ja jak wosk rozgrzana wYtapiam się ??? co ty na to bajeczko? cmok
bajka-bajka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje moja droga..... ;)))
bajka-bajka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziewuszko...dziekju za wzglad ;)
bajka-bajka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami wlasnie maslane oczy kresla obrazy nad wyraz trzezwe....dziekuje i pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje jakby nie bylo....ja zazwyczaj nie komentuje kiczowatych wierszy...czas jest nazbyt cenny a Ty podarowalas mi chwilke...to juz cos...pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całość bardzo mi się podoba, oryginalne określenia, piękny wiersz. Z pozdrowieniami - baba sliczne dzieki....mnie tez sie podoba....chociazby ze wzgledu na niedopowiedzenia i szanse na rozwiniecie tematu na wlasny sposob, ale to tylko moje....pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie namalowane bardzo intymne odczucia - wyznanie i te przekręcone klucze takie wieloznaczne... Podoba mi się. Serdecznie pozdrawiam -teresa dziekuje Tereso....chwila byla tu autorem i balam sie, ze nie kazdy te chwile zrozumie a tu....jakaz niespodzianka.....serdecznosci ;)
bajka-bajka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz kochaniutka.....chodzilo o wtapianie, wplatanie, mieszanie sie z i nie tylko, tworzenie jednosci....ech a czy mi sie udalo?...nie ja tu krytykiem....serdecznosci i caluje mocno po bardzo dlugiej przerwie.... buziaki ;)*
Nata_Kruk Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 czas chwytasz w ramiona znacząc każdy ruch a ja jak wosk rozgrzana wtapiam się wciąż głodna tajemnic przekręconych kluczy... bajko, podkroiłam sobie, wybacz... taki tam ze mnie "znawca"... :( Pozdrowię już z ... :)
Rekomendowane odpowiedzi