Tali Maciej Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 bory tucholskie jezioro gładka tafla jak na ekranie księżyca brak zabrała para się dobrała brała brała na dwie ręce ręka rękę myje my jemy ochłapy och! łapy – precz ja rok acz ordynarnie skiełzł marnie teraz po-lska cud nad wisłą tu-skacze acze wybielibiel się nie smuci ani weseli tylko się bieli białe kitle kałamarze i ja również sobie marzec bez-c-enny obraz denny po: waga jest naga słowie łowię słowo wiem że wiem stać! stoję strach szach pat e-mat w końcu słownych giertychdość w gardle ość tak na złość grzyb i kości ółamek przez błędne u-sta wy bory tucholskie jezioro gładka tafla jak na ekranie księżyca brak
Pancolek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Fajne, chociaż nigdy nie umiałem się zachwycać tego typu zabawami poetyckimi ;) + Pancuś
HAYQ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "zabrała para się do" brrrrrrr om brania w oparach zgroza kit lew kamasze pa ra don't Oz'a i mlask - a nie two je za nasze - MANIE"gładka tafla jak na ekranie księżyca brak" za wiś ci dysz kant książek nepalom bo lIPNe pis(z)ą - m?rzy im się z now you salon ;)))) +++ Pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny, może gdyby rządy były inne to inny byłby pewnie tekst, a tak to jest chaos(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za nowe spojrzenie(-: pozdrawiam
Goya Abramowicz Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Fajny pamflecik ;) Pozdrawiam ;)
Tali Maciej Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 dzięki(-: pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 dzisiaj skok prosto w bok jutro? :):)
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czyta się o.k. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tali, przechodzisz mutację poetycką, czy co? MN
Tali Maciej Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 szukam messalinie, eksperymentuje a pomysłów nie brakuje(-: pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obyś w końcu, bo tu tyle MN
Tali Maciej Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 do końca jeszcze daleka droga(-: pozdr
Rekomendowane odpowiedzi