Sebastian_Pietrzak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 jeden poranek z niemocy dwie łyżeczki cukru dla smaku Agnieszka nigdy nie poznała wschodniego skrzydła tego domu w takich chwilach leży w niebieskiej sukience patrzy sufit szukając miejsca gdzie lalki mogłyby tańczyć roześmiane kolejna godzina w ukrytym ogrodzie bez ukrytych cieni za plecami tylko zwierzęta i zabawa w pełni słońca oszukani przez tęcze te okolice już nie tętnią życiem za to ktoś strasznie poniszczył wszystkie falbanki któregoś dnia powróci do scen gdzie zło zatoczyło koło nawet teraz słyszę jej oddech gdy noc się kończy ty i ja panie króliczasty musimy być silni bo tylko razem odnajdziemy drogę do dobrego zakończenia
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Może "patrzy w sufit", reszta mi o.k.
H.Lecter Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Nie znalazłem niczego co poruszyłoby emocje lub przykuło uwagę. Na nie. Pozdrawiam.
myślątko Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 a ja znalazłam wiele może dlatego, że byłam małą dziewczynką ale mam uwagę prawda czasu prawda ekranu: nie ty i ja lecz ja i ty to tak wg małej dziewczynki :))
Rekomendowane odpowiedzi