Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Neofita niewidzialne natchnienie niepewności nudzi nocnych nacierających na nowoczesnej nawilżonej nonszalancji nabożny neofita negocjuje nasze nekrologi niepokonany narodzie naprzód na nabożeństwo
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Takie już były, ale nie potępiam, ponieważ każdy pewnie musi spróbować. Trochę pomieszania z poplątaniem.
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za niepotępianie. Prawda musiałam spróbować. Ale myślę, ze jednak w tym poplątaniu z pomieszaniem jest jakiś sens. Pozdrawiam cieplutko.
Mar_tula Joppulkowa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jakieś upodobanie litery "N" ?? z treści wiele nie wynika.. ale przynajmniej pozostaje w główce fajne wrażenie.. eN-manii :) "na nabożeństwo" - to aż krzyczy w mojej głowie!! przynajmniej coś pozostało :) i nawet rozbawia moja duszę :) pozytywnie :) [sub]Tekst był edytowany przez mar_tula joppulkowa dnia 11-06-2004 23:38.[/sub]
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Martulo! Litera N ma dla mnie jakieś magiczne znaczenie. Tyle niesamowitych słów się nią rozpoczyna. Dziękuje za przyjazne przyjęcie tego utworu. Szczerze mówiąc spodziewałam się, ze zostanie negatywnie przyjęty.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 powiem szczerze, ze podoba mi się ten wiersz.. ciekawy pomysł choc nie do końca zrealizowany... wydaje mi sie, że za duzo tutaj chciała Pani wstawic elokwentych słów, które upiększyłyby ten wiersz... ale cóz - ja to bardzo lubie :) wiersz sprawia wrażenie małej demagogi jednak w świentm stylu i guście... pozdrawiam... wiersz udany :))
Swietłana Mikołajewna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Momentami wydaje mi się, że jednak trochę na siłę. Ale koniec...niepokonany narodzie naprzód na nabożeństwo ...przedni. Buziaki.
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję Ci bardzo Tero! Niesamowicie się cieszę, ze Ci się podobał
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję bardzo Swietłano, jestem wdzięczna za komentarz.
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mi się podoba. Choć nie lubię nabożeństw.. Catalina
Krzysiek Kubica Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 N - jak niesamowity N - jak niepowtarzalny N - jak nietuzinkowy N - jak naprawdę dobry N - jak (właściwe) najlepszy N - jak niezwykły A ja - patrzę, podziwiam i pozdrawiam... z poważaniem xysiu
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie lubię i o to właśnie chodzi
Rekomendowane odpowiedzi