ot i anka Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 jesteś ścieżką, po której będę szła dopóki nie przeciąży mnie plecak i twarzy nie odwrócę od gajuty już wiesz co – mówisz a powietrze zacina się pomiędzy nami. nie pościelę łóżka i tak się nie wyśpię. bez ciebie naginam czas, zakładam książeczkę czekaniową, żeby zapłacić za każdą chwilę. poczuję głód kiedy tylko wsiądę w pociąg. wracam do cynicznego ciała, ironii głosu. oboje mamyskór wiele.
Mr._Żubr Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Kolejny, który tu dziś widzę mało oryginalny tematycznie wiersz, który jednak potrafi wciągnąć. Najbardziej podobają mi się dwie ostatnie strofy, ciekawie pomyślane. Peace:]
M._Krzywak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 zakładam książeczkę czekaniową, no, miłość cierpliwą jest (podobno, che che). Jednak z tego tekstu bardziej przebija myśl, niż egzaltacja, a ta "myśl" to jest fundament do nazwania czegokolwiek "dobrym". Dobry wiersz. Pozdrawiam.
marti krűger Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 końcówka zdecydowanie na tak, reszta mało oryginalna - choć pełna emocji. pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 dla mnie całość - mniammmm:))) pieknie pozdrawiam:)) Ma.
Spiro Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie mogę strawić książeczki czekaniowej. może niech PL po prostu otworzy rachunek. i może zamiast wsiądę to wsiąknę. poza tymi dwoma momentami - podoba mi sie. pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no mało orginalna tematyka- bo życiowe sytuacje sie powtarzają;) no ale ciesze się że zaciekawil mimo wszystko:) pzdr
ot i anka Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłość cierpliwą, miłość znoszącą;) egzaltacji nie lubię i mimo wszystko wiersz przemyślany- mz niezłą konstrukcje wymyślilam, mimo że emocjami naładowane:) pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tam mało orginalna- zobacz jak to jest ładnie poprzerzucane:) pzdr
ot i anka Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję;)) pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie no, ja lubię takie neologizmy-może trochę kanciasty ale mój własny:))) a ddo pociągu jakoś mi to nie wsiąka;) ale dzieki:) pzdr
Judyt Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 naginam czas, zakładam książeczkę czekoladową, żeby zapłacić za każdą chwilę. poczuję głód kiedy tylko wsiądę w pociąg. - mnie się to tak przeczytało, ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi