Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sobota to sympozjum poświęcone niewiedzy, czas niegasnącego papierosa. Piszę o tym, bo zawsze chciałaś wiedzieć wszystko, czego nie powinnaś. Teraz bałagan nazwał się właściwym imieniem i nagle wszystkie drzwi - jak na zawołanie - odzyskały swoje klamki. W końcu mam jakieś wyjście. Jest ciepło - te słowa zabrzmią właściwie tylko wtedy, gdy przeczytasz je cicho. Choć to pocztówka ze skraju miasta, przecież poznaję świat. - Tobie łokcie wsiąkają w parapet.
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 przepraszam, ale robię to tylko dlatego, żebym mogła głosować. a co;)
M._Krzywak Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To masz jeszcze plusa, żebyś mogła zostać :)))
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 a za 10 tygodni... zacznie się rzeź;) i wtedy, Krzywak - wylecisz:D
M._Krzywak Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci dziękuje :)))
JacekSojan Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 To chyba Twój stary wiersz...tak jak i wtedy tak i dziś ta wyciszona rozmowa z matką pełna niuansów odsyłających do rzeczywistości córki i matki bardzo mi się podobała; umiesz narzucić sobie dyscyplinę słowa i nigdy nie nudzisz - tym większa pretensja - dlaczego zarzuciłaś pisanie; kutwa! :)) J.S
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 tak, stary;) to pisanie porzuciło mnie;) dziękuję
e-m-e-m Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 za te drzwi i klamki też mam jakieś wyjście a co,
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 dobrzy ludzie, wielkie dzięki:>
Oscar Dziki Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a masz punkta. mieszcze sie w zakresie:D
Olesia Apropos Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 ciekawam, jak mogę ci się odwdzięczyć?:D
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To masz jeszcze plusa, żebyś mogła zostać :))) Dokładam jeszcze jednego. Mam łokcie wsiąknięte w komputer.
były__premier Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 ja chcę tylko przetestować te nowe cudeńko;P
Olesia Apropos Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 wcisnąłeś złą kulkę;p
Pancolek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jest ciepło - te słowa zabrzmią właściwie tylko wtedy, gdy przeczytasz je cicho. Choć to pocztówka ze skraju miasta, przecież poznaję świat. - Tobie łokcie wsiąkają w parapet. Ten fragment to cudeńko, pocątek nie tak efektowny, ale całość zasługuje na pewno na plusisko. + Pancuś
Rekomendowane odpowiedzi