Michał_Kućmierz Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 budzik ranny ptaszek umiera sen jak „tratwa meduzy” trwa cisza przerwana sekundą zegara odwraca kota wskazówką przed kukułkę nim ją dopadnie za oknem przedświtu wściekły dachowiec o żółtych oczach czarne płoche zwierzę bezpańskie bez kitu szyby powypadają szczęki niedowiarków ruszają się modlą minęło kilka chwil pozycji ciała w łóżku krzywe wydaje się sakramencko proste
JacekSojan Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 tylko bez "kitu"! - ale serio, taki wtręt nie wygląda w tekście dobrze; podobnie te słowne rebusy z kotem i kukułką nadmiernie skupiają uwagę i gmatwają przekaz obrazu; ogólnie nieźle; tytuł sam dla siebie jest wierszem i jaskrawo reklamuje taki sobie towar; J.S
Bernadetta1 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 ,,tratwa meduzy"" jakos nie przypadła mi do gustu...ale jest ok. pozdrawiam:)
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję panie Jacku za odwiedziny i komentarz, pozdrawiam M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 siedzi człek skuzy na tratwie meduzy i świat buzy MN
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nie wiem co napisać :)
kasiaballou Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyśpij się Autorze w wygodniejszej pozycji i napisz coś bardziej plastycznego/malownicznego/optymistycznego? Mniej przeciążonego słowem/czytelniejszego? To tylko chwila - jutro spojrzysz pogodniej :) Ten zlepek myśli zasuplonych/brunatnych nie podoba mi się, forma też nie przemawia, ale tak bywa z weną?/emocjami. Pozdrawiam. kasia.
Goya Abramowicz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 No tak ;) Myśli szalonego tylko dla szaleńca są proste ;) Pozdrawiam ;)
Michał_Kućmierz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyśpij się Autorze w wygodniejszej pozycji i napisz coś bardziej plastycznego/malownicznego/optymistycznego? Mniej przeciążonego słowem/czytelniejszego? To tylko chwila - jutro spojrzysz pogodniej :) Ten zlepek myśli zasuplonych/brunatnych nie podoba mi się, forma też nie przemawia, ale tak bywa z weną?/emocjami. Pozdrawiam. kasia. Jak się wyśpię to nie mogę tak po prostu, po ludzku... dzięki za wgląd Kasiu :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że tu Ci się napisało, miło mi. Pozdrawiam M.
Elwira_Machulla Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 próbuję rozszyfrować, po co został w drugim wersie użyty cudzysłów, który kłuje mnie trochę w oczy. jak dla mnie trochę za dużo woalki. Pozdrawiam :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tratwa Meduzy to obraz... pozdrawiam M.
Rekomendowane odpowiedzi