Waldemar Talar Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 siedząc pod wierzbą szukał słów do wiersza o wiosennych sadach polach łąkach i lesie które jesień odwiedza lecz ona zaczęła płakać zamazując jego tekst a on bardzo zdziwiony zaczął myśleć dlaczego teraz toć to nie dramat jednak po chwili wyrwał i pogniótł białą kartkę bo pomyślał być może jest w tym jakiś sens którego ja nie widzę
Judyt Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 :) no tak nie wszystko jest takie naoczne, fajna puenta, ciepłoniaście Waldemarze
teresa943 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 bo pomyślał być może jest w tym jakiś sens którego ja nie widzę uśmiechnęłam się mimo woli czasami czytam jakiś wiersz i wstrzymuję się od krytyki, bo może tylko ja nie widzę sensu :) serdeczności -teresa
Pancolek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Waldku, masz ten sam problem co ja ostatnio: brakuje chwytliwych określeń i nowatorskich rozwiązań. Pancuś
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 tak - bardzo nam się podoba
a._mrozinski Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Naprawdę profesjonalny wiersz. A przy tym szczery i prawdziwy. Arek
Mr._Żubr Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Może i szczery i prawdziwy, jednak po przeczytaniu szybko się zapomina. Może ze względu na jakieś mało oryginalne przesłanie? Może też (choć w mniejszym stopniu) brak chwytliwych określeń i zwrotów wspomniany powyżej? Pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - nie wszystko- ale to chyba dobrze :) Dzięki za odwiedziny Judytko. radości życzę
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny Tereso - a co się tyczy krytyki to ja uważam że ona zawsze ma sens. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No chyba tak Pancolku- może czas wyleczy nas z tej upadłości. dzięki za wgląd i szczery kom. życzę pomyślności
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że tak sądzicie moi mili- dzięki za wizytę. radości życzę
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło od ciebie to usłyszeć :) Dziękuje za wgląd i tę prawdziwość Arku. ciepełka życzę
Waldemar Talar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za szczerość- ona zawsze jest dobrym budulcem na przyszłość . pozd.
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 polach łąkach i lesie które jesień odwiedza ? a nie odwiedzą ? albo odnośnie lasu /który/ jesień odwiedza ale jak to słowa to raczej odwiedzą bądź odwiedzają i pogniótł biała kartkę ą > poza tym jak zawsze lekko i z okazem życzliwości dla refleksji którą powinno się traktować mało trywialnie za to nie za wysoko wzniośle/ pozdrawiam tb
Judyt Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - nie wszystko- ale to chyba dobrze :) Dzięki za odwiedziny Judytko. radości życzę :) tak czasem jednak chciałoby się w końcu zobaczyć ah dobrze nie ma za co prosze, wzajemnie:)
amehob Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi się, bardzo. tak bardzo, że aż pogrzebałem w nim na swoją modłę, na swoją dla Ciebie Poeto, może się spodoba, po troszku, po jednym wybierałem słowa.pod wierzbą szukał słów do wiersza o sadach polach łąkach i o lasach które jesień odwiedza ledwo dotykiem płakał ledwo oddechem dramat własnego sensu po chwili zrozumiał że widzi pozdrawiam wieczornie:) am.
Waldemar Talar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za tą życzliwość i za odwiedziny Tomaszu. pozd .
Waldemar Talar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i proszę jak pięknie to zmieniłaś Pansy- dziękuje za wgląd oraz tę uroczą zmianę na lepszą niż pierwotna. miłej niedzieli życzę
Waldemar Talar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi się, bardzo. tak bardzo, że aż pogrzebałem w nim na swoją modłę, na swoją dla Ciebie Poeto, może się spodoba, po troszku, po jednym wybierałem słowa.pod wierzbą szukał słów do wiersza o sadach polach łąkach i o lasach które jesień odwiedza ledwo dotykiem płakał ledwo oddechem dramat własnego sensu po chwili zrozumiał że widzi pozdrawiam wieczornie:) am. Witam i bardzo dziękuje za ciepłe słowa oraz ciekawą weryfikację która dodała więcej światła wierszowi. Milo że zajrzałeś Amehob. radości życzę
Rekomendowane odpowiedzi