HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nad ranem zdaje się, w Manili. Propagatora zoofilii zamknięto z iluzjonistą. I na tym koniec. To wszystko!!! A co? A na coś ta... liczyli?
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 - liczyli na to , że go zniknie. zoo(coś tam) zniknie. -ogólnie-? -i to nie było w manilii, ale w holandii, w amsterdamie.
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Dzięki
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby zoo zniknęło, to filie by powstały... cholera wie gdzie jeszcze ;) No wiem, że nie w Manilii, tylko wManili ;) Dzięki za wizytę. Pozdrawiam.
Boskie Kalosze Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To, ze naprawdę fajne! i dające do myślenia :)) Powiedzmy: pięć lat minęło i nic im nie wyszło W miłości i iluzjonista niewiele poradzi ;) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To, ze naprawdę fajne! i dające do myślenia :)) Powiedzmy: pięć lat minęło i nic im nie wyszło W miłości i iluzjonista niewiele poradzi ;) Pozdrawiam Pytanie: czy dlatego, że nie weszło? No... można i w tę stronę ;))) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ale się bawisz, super, ech słowa....... i my też sie bawimy pożar-tować nie mozna?! a co, siekłaniam
IN Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i w Manili nie będzie filii zoo oooo..... -szkoooda ;)
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiem, żartuje się czasem, że się podobało ;)) sienisko
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tam nie żałuję, a niech bankrutuje ; Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi