Marlett Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 nie dotykam ziemi wiem jak czekać kiedy minie lato nigdy nie usypia przepełnione ważkami idziesz śladami naprzeciw z naręczem kwiatów akacji kiedy zatrzymuję oddech nie musisz się spieszyć niknę w alejach
JacekSojan Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 urzeczona narzeczona? brak mi umocowania w jakiejść poincie, która stanowiłaby konkretny fundament dla myśli peela; wszystko takie ulotne jak ważki i nieważkie...jak ważki; chyba że peel to właśnie ważka!? J.S
adam sosna Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 sam nie wiem może zamiast: "z kwiatami akacji" trzymając kwiaty akacji nie wiem
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. JacekSojan! urzeczona niknie w alejach narzeczona ogryza paznokcie SredecznieM.
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! A może; z naręczem kwiatów akacji. pozdrawiaM.
IN Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tą razą postanowiłam Ci pomieszać, tak trochę żeby nie wyjść z wprawy ;) nie dotykam ziemi wiem jak czekać kiedy minie lato nigdy nie zaśnie przepełnione ważkami idziesz śladami naprzeciw akacjowo kiedy wstrzymuję oddech nie musisz się spieszyć niknę w alejach to jest bardzo fajna klamra:nie dotykam ziemi wiem (.....) niknę w alejach :)))
adam sosna Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! A może; z naręczem kwiatów akacji. pozdrawiaM. yes!!!!!!!!!!!!!
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tą razą postanowiłam Ci pomieszać, tak trochę żeby nie wyjść z wprawy ;) nie dotykam ziemi wiem jak czekać kiedy minie lato nigdy nie zaśnie przepełnione ważkami idziesz śladami naprzeciw akacjowo kiedy wstrzymuję oddech nie musisz się spieszyć niknę w alejach to jest bardzo fajna klamra:nie dotykam ziemi wiem (.....) niknę w alejach :))) INko! Zapach kwiatów akacji jest tak oszałamiający, że nie wiem co teraz mam zrobić z tym bukietem:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! A może; z naręczem kwiatów akacji. pozdrawiaM. yes!!!!!!!!!!!!! Wielkie dzięki za pomoc;)) Jestem zgodna.Uśmiechu.
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Marlett, to o mnie! wszystko to prawda, święta, dziś tak miałam na spacerze :D:D:D i ważki i naręcze akacji, plus olbrzymie liście mleczu dla miniaturki króliczej :P cmok
HAYQ Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 On w ciągłej pogoni Ty fatamorgana i mgła pojawiasz się lub znikasz ważką wydeptując drogę :) Ładny wiersz Marlett, z klimatem Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Już się miałem podpisać pod Jackiem ale jednak nie,dużo się dzieje między ważkami...Coraz bardziej mi się podoba.Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Oszałamiająco:)) Dziękuję. Cudnych spacerów.
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! Jesteś zawsze mile widzianym gościem;)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. H.Lecter! To lato nadchodzi;)) Dzięki wielkie. PozdrawiaM.
HANIBALL.L Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "nie dotykam ziemi wiem jak czekać"...filozoficzne, odbiega od reszty, nie chcę reszty...zatrzymuje mnie na chwilę "idziesz śladami naprzeciw"...pośpiech, tylko by nie zapomnieć myśli...pozdrawiam
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "nie dotykam ziemi wiem jak czekać"...filozoficzne, odbiega od reszty, nie chcę reszty...zatrzymuje mnie na chwilę "idziesz śladami naprzeciw"...pośpiech, tylko by nie zapomnieć myśli...pozdrawiam Bardzo dziękuję za poświęconą chwilę:)) Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi