HAYQ Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 h ttp://spec.wrzuta.pl/audio/j5UzQnRnrX/kolo_rolnicze bez spacji między h i ttp
Rachel_Grass Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znowu błąd miłość jest piękna jej opis już niekoniecznie Taki jest mój wiersz. Nie żaden opis, a Uczucie z Ducha. ta pani nie odpowiada na komentarze. porusza się w materii miłość-fucki, ale zdecydowanie nie jarzy, o co chodzi w komentarzach innych. albo wiersz ma wulgaryzmy, albo jest piękny, czyż nie tak, Pani Haniu?
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 dajmy już spokój. ta pani nudzi mnie bardziej niż pasjans
M._Krzywak Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 A właśnie, że tortury są piękne. ;)
kazelot Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogapani, samochody też jednym służa do podróży z dizeckiem do lekarza a innym do wyścigów... troche chyba pani się przecenia sądząc że pani zastostowanie poezji jest lepsze niż innych
JacekSojan Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Pani Haniu Nasza Kochana - świat czystych i delikatnych to świat aniołów; w niebie nie byłem ale na ziemi takie oczekiwania nazywają idealizmem; między oczekiwaniami, które niańczymy w sobie a rzeczywistością jest przepaść pełna niebezpieczeństw - czas przestać być dzieckiem i spojrzeć na rzeczywistość taką jaką ona Jest; między poetami trwa święta walka o racje i o przetrwanie i nie ma zmiłuj się - to duchowe pole bitwy, a Napoleonów liczy się na palcach jednej ręki, reszta to szeregowcy; ale tak się tworzy kultura i historia literatury - w przegranych i wygranych bitwach o imponderabilia; życzę hołubienia owych "czystości i delikatności" w dobrych, przekonujących do "czystości i delikatności" wierszach; i pozdrawiam! J.S
Boskie Kalosze Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Troll. Udaje Hanię. Chodzi, tak ja zwyke o prowokację. To znaczy, żeby KTOŚ zarobił bana. Czy to tak trudno załapać?
Marcin Gałkowski Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 ja też jestem przerażony. tym postem. który my mamy wiek? to raz. dwa: czy autorka wątku coś czyta? cokolwiek, poza 'poezją' prezentowaną w szkole? Dobrze, że Villon umarł dawno temu. bo po lekturze takich rewelacji umarł by po raz drugi:]. z całym szacunkiem, ale stwierdzenie, że poezja powinna być czysta i delikatna (TYLKO), świadczy o kompletnym nierozumieniu tejże poezji. albo jej nieznajomości. co z bitnikami? co ze Skamandrem choćby nawet?
JacekSojan Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 A Norwid napisał: "ludzie nie są wcale czyści, są dopiero perfumowani"; a Pani Hania Nasza Kochana leje perfumy i leje...co chce nimi zalać? lepiej "zalewać" się choćby winem, o! po stokroć... J.S
Monika Kulczyk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Poezja jest sztuką. Nie ma granic i nikt nie ma prawa ich wyznaczac..
joaxii Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czym jest sztuka?... Tworzeniem czy powielaniem? Bo p. Hania nie tworzy, tylko powiela. A więc nie mydlmy oczu sztuką i nie nazywajmy tego... czegoś poezją.
vacker_flickan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro sztuka nie ma granic, to znaczy, że wszystko jest sztuką, a zatem wszystko jest poezją zatem po cholerę nam one
Rekomendowane odpowiedzi