Agata_Lebek Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 jestem nie jestem bez winy czy to nie wszystko jedno na swoją obronę mam różne odcienie pot słońca odrodzenie płatków dla siebie dla ciebie może to górne „c” to nie przypadek muzyka lotne ma skrzydła i cudne manowce trzecie podejście do sztalug było bardzo twórcze to nie wiersz to list a może wiersz nie wiem Ty wie(r)sz tam możemy wszystko wiatr potargał mi włosy i nic się nie stało tylko przed nim klęczałam i on klęczał bardzo podoba mi się ten wiatr miodowe lato w salonie pięć minut przed pięć minut po pełni głupieję od poezji pozwalam zawrócić czy to grzech wiem jestem niemożliwa czasem kładę Steda pod oknem lubię czytać przy porannej kawie i już się nie boję
kasiaballou Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Agato, klima plusuję, bez argumentacji, pozwolisz? buźka_kasia :)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bardzo, następnym razem argumentacja mile widziana bez względu na to czy wiersz się spodoba czy nie. No a może jeszcze tu wrócisz;)? Buźka :)
H.Lecter Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Powtórne spotkanie z wierszem i wrażenie to samo.Rozkołysany emocjami,plastyczny,żywy tekst o "budzeniu" się do życia.Pewien nadmiar obrazowania,wynika tu nie tylko z opisu "tu i teraz" ale też pragnienia,próby nadgonienia straconego czasu.Skromne,końcowe "już się nie boję" pierwszorzędne i sugestywne.Kupuję z przekonaniem.Pozdrawiam cieplutko.Wiem,że jesteś niemożliwa...
teresa943 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Agatko, znam już ten wiersz. Teraz czytam go z przyjemnością właśnie przy kawie i smakuje jak ciastko; rozmyślanie o życiu i pragnieniach w atmosferze aromatu kawy i to zakończenie optymistyczne "już się nie boję" super; bardzo mnie ujął...lubię takie. Tak trzymaj! :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Agata_Lebek Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radość, że tak odbierasz. Dziękuję za koment z serdecznym pozdrowieniem i uśmiechniętą buzią.
Agata_Lebek Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereniu mam nadzieję, że nie przesłodziłam "swojego wypieku". Cieszę się,że do mnie zaglądasz i że się podoba. Dobrego dnia. Pozdrawiam cieplutko:)
Baba_Izba Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie mi się nasunęły uwagi po przeczytaniu (wczoraj - dzisiaj - kilka razy), ładny, ciepły obrazek, lubię takie. Serdecznosci - baba
Baba_Izba Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie mi się nasunęły uwagi po przeczytaniu (wczoraj - dzisiaj - kilka razy), ładny, ciepły obrazek, lubię takie. Serdecznosci - baba
Baba_Izba Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 nie wiem co sie porobiło, ale nabałaganiłam, przepraszam - baba
Agata_Lebek Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo kochana nie masz za co przepraszać. Troszkę już poprawiłam, nad resztą myślę. Może przy drugiej kawie coś mi jeszcze się rozjaśni...Buziam:)
Baba_Izba Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 całkiem ładne i sympatyczne to Twoje "rozgadanie", a o mnie mówią, żem gadatliwa nieprzeciętnie! Z nieustanną życzliwością - baba
Rekomendowane odpowiedzi