Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

UWAGA - plagiat

Rekomendowane odpowiedzi

Admin nie odpowiada- może ktoś z forumowiczów jest z nim "bardziej zaprzyjaźniony" i jest w stanie udzielić mi odpowiedzi kiedy biblioteka wierszy stanie się aktywna...

P.S.
Wiem , że to nie miejsce na takie pytanie ale nie znalazłam bardziej odpowiedniego...na odpowiedzi zależy mi bardziej niż na czymkolwiek innym w tej chwili- nawet bardziej niż na zaliczeniu dzisiejszego "zaliczenia" z motywacji :P bardzo proszę o litość..jeśli ktoś wie niech powie!

Dziekuję!!!

Witam,

Osoba, która publikowała plagiaty dostała bana (zaraz po otrzymaniu od Was raportów o zgłoszeniu naruszenia regulaminu forum).

Co do biblioteki - mam małe kłopoty z Właścicielami praw autorskich (zresztą, nie dziwię im się) i muszę "przeczesać" całą bibliotekę wierszy, aby zostały tylko te utwory, które nie łamią przepisów. Jest tych pozycji ponad 10 tysięcy, więc nietrudno zgadnąć ile może zająć mi weryfikacja :S.

Zniknie sporo pozycji, ale postaram się dodać nowe, których już prawa autorskie nie sięgają.

a.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Obrzydliwi właściciele praw ;( To jest to co robi demokracja i komercja sztuce. Niszczy ją, wypala od środka. Sztuka jest własnością ogółu a już tym bardziej poetów, malarzy etc, a to że się zawsze znajdą "spadkobiercy" którzy chca mieć z tego kasę. Cóż, takie to czasy, ale miejmy nadzieję, że ta zapaść się kiedyś zkaończy, a obrzydliwy nurt obecnych czasów zsotnaie zaspaiony lepszym. Naprawde wiele pomysłó Hitlera było szalonych i wręcz odstaraszających, ale jeden miał dobry: żeby sztukę wziąć pod opiekę, żeby powstąły wielkie muzea z dziełami. A teraz: tylko się chce pieniędzy, nie sztuki! Sztuka dla sztuki, nie dla pieniędzy!!!! Kto psize dla pi\eniędzy neu jest poeta. a fee

...

Uspokoiłem się ;p

pozdr.

Obrzydliwi właściciele praw ;( To jest to co robi demokracja i komercja sztuce. Niszczy ją, wypala od środka. Sztuka jest własnością ogółu a już tym bardziej poetów, malarzy etc, a to że się zawsze znajdą "spadkobiercy" którzy chca mieć z tego kasę. Cóż, takie to czasy, ale miejmy nadzieję, że ta zapaść się kiedyś zkaończy, a obrzydliwy nurt obecnych czasów zsotnaie zaspaiony lepszym. Naprawde wiele pomysłó Hitlera było szalonych i wręcz odstaraszających, ale jeden miał dobry: żeby sztukę wziąć pod opiekę, żeby powstąły wielkie muzea z dziełami. A teraz: tylko się chce pieniędzy, nie sztuki! Sztuka dla sztuki, nie dla pieniędzy!!!! Kto psize dla pi\eniędzy neu jest poeta. a fee

...

Uspokoiłem się ;p

pozdr.

adolf.;
nie bądź taki "adolf" - litości! artysta na usługach państwowych to koniec sztuki, to propaganda! a fee (przerabialiśmy to w socrealu - i dość!);
J.S

a co z "publikacją w celach edukacyjnych"??:> z tego co widzialem po necie to nawet piraty można tak wieszać?
albo chociażby cytaty? :>
co jak co ale jak juz nawet wierszy po necie czytac nie bedzie mozna to juz bedzie koniec świata :/