asia_pelasia Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 spogląda z pod ruchomych powiek łza co w oku świeci nie może, nie chce , nie wie że jeszcze nie raz wypłynie... wierci się, krząta, nieśmiało ujawnia swe prawdziwe oblicze nieświadoma swej roli... kropla zycia, kropla miłości
Rachel_Grass Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 tym razem tylko jedno słowo- warsztat.
Mr._Żubr Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie pomoże. Wiersz do kosza, pisać od nowa, próbować, nie zniechęcać się. Tyle ode mnie. Pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie pomoże. Wiersz do kosza, pisać od nowa, próbować, nie zniechęcać się. Tyle ode mnie. Pozdrawiam też racja... ale wątpię, czy Autorka po ostatniej rozmowie przemyślała sobie sprawę na tyle, żeby móc go wywalić do kosza. pozdrawiam.
asia_pelasia Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 z pod ruchomych powiek ta co w oku błyszczy, wierci się, krząta, nieśmiało ujawnia swe prawdziwe oblicze nieświadoma swej roli... kropla życia, kropla miłości ... (bede cwiczyc specjalnie dla p.Rachel:) Dziekuje Panie Mr. Zubr;) Pozdr...
Baba_Izba Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 czytaj rady, słuchaj rad, korzystaj z Warsztatu, czytaj wiersze, komentarze też, czytaj klasyków, kochaj pisanie i nie zrażaj się krytyką, wyciągaj z niej wnioski na przyszłość, będzie dobrze! Co do wiersza: ciekawe spojrzenie "z łezką", z formą gorzej (na razie). Serdeczności - baba
asia_pelasia Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Dziekuje Droga Babo za miłe słowa...wiem,że daleka droga ale po to tu jestem...dzieki... Pozdrawiam;)Asia
Rekomendowane odpowiedzi