Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Młodym poetom się nie wydaje że świat dookoła jest nadzwyczajny Młodym poetom się nie wydaje że każde przedwiośnie przybliża starość Młodym poetom się nie wydaje że dzisiaj te wiersze jak lekkie dragi Młodym poetom się nie wydaje że ludzie z tych linii jak narkomani Młodym poetom się nie wydaje że duszą się gniją że umierają Młodym poetom się nie wydaje by koniec świata mógł wciąż stać przed nami Młodym poetom się nie wydaje że miedzy wersami zostaną prawdy Młodym poetom się nie wydaje by jakaś wartość usnęła w pisaniu młodym poetom się nie wydaje tomików
Rachel_Grass Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 młodym poetom się nie wydaje że żadni z nich poeci. tak pesymistycznie, cóż się stało?
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieee, to żart tylko ja się nie pcham ze swoimi wierszami jeszcze... zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak głowiłem się nad piosenką jakąś, co by dopieścić nieruszaną od tygodni gitarę i bęc! wpadło zdrówko Jimmy
adolf Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 a czemu tak pesymistycznie (choć prawdziwie), takie to trochę jak na jakąś piosenkę, balladę. Mnie tam się nawet podoba, tylko troche irytuje to: Młodym poetom... wiem , że to powtózenie jest celowe, ale mnie troche drażniło i tak brzydko wygląda jak się czyta... pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wiesz to nie wiersz tylko taka niewinna piosnka nikt tego na poważnie brać nie musi ;) zdrówko Jimmy
może tak Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieee, to żart tylko ja się nie pcham ze swoimi wierszami jeszcze... zdrówko Jimmy dlaczego się nie pchasz? warto pozdrawiam
Tomasz_Piekło Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Fajna puenta. Można by zrobić błyskotliwą miniaturę w oparciu o nią, bez tego specyficznego wstępu, tylko normalnie po ludzku;) Tytuł dać "Młodym poetom" jako dedykacja i byłoby luks;)
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podzielam zdanie Tomasza; pomyśl Jimmy. Optymizmu młody poeto :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piekło ma rację.
JacekSojan Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 to prowokacja i bezczelność;ale w tym jest odwaga i bezkompromisowość - tak się rodzą dobrzy poeci, czyli tacy - co nauczyli Się "pchać" by się przepchać; kultura dobra na solonach - w poezji dobrze widziani kamikadze, korsarze, samotni myśliwi, gangsterzy, bohaterowie jednego dnia; tomiki wydają za to młodym poetkom - trzeba zmienić płeć! ot - filutek! :)J.S
Baba_Izba Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Po dodaniu melodii - chętnie bym posłuchała, a może nawet zanuciła sobie pod nosem; " Młodym poetom się nie wydaje", choć taka młoda , to już nie jestem! Pozdrawiam - baba
A a r i c i a Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Tu wcale nie ma pesymizmu... raczej ironia... poszaleli... nosek wytarty jimmy?;P tylko po co...
maranatha neothenia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 urzekające tak urzekło jak wojaczkowe majaczenie o piąstkach zaciśniętych mózgów co ulatują do dłoni nieba... pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi