H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 od początku zanosiło się na katastrofę dziewczyna i nieszczęsny mikrofon postępująca destrukcja stolików rozlane stłuczone w powietrzu rwy jak złote liście po trzecim druidowym w porze późnych świec nadeszło najgorsze B wolna i wolno ogłosiła ostateczny upadek Chagalla zmroziło pomarańcze J w tym momencie przegrał z bólem głowy z bólem świata i dogasł do wyjścia M jak zwykle uśmiechnęła się ale skrzypek w jej włosach skulił się ze strachu P zajrzał do kieliszka do wiersza do nieba już nie zdążył urwało w pół nocy wrześniowe drzewa w dół zawróciły gałęzie i nie było już dokąd i komu wyszeptać błagalne ty nas oszukuj Chagall oszukuj najpiękniej jak potrafisz
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję.Pozdrawiam serdecznie.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 -zachodzę w głowę-rwa-ki czort? Gdyby autor zechciał i uchylić rąbka... ;-))) -przekleństwa? myś
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w powietrzu kurwy jak złote liście...Chyba mam jakiś problem z wulgaryzmami.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w powietrzu kurwy jak złote liście...Chyba mam jakiś problem z wulgaryzmami. -zawsze dylemat-owijać w bawełnę, czy nie. ale jest niezręcznie... rwy, może pominąć ten mięsny aspekt ożywionej dyskusji w knajpie? cup
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w powietrzu kurwy jak złote liście...Chyba mam jakiś problem z wulgaryzmami. -zawsze dylemat-owijać w bawełnę, czy nie. ale jest niezręcznie... rwy, może pominąć ten mięsny aspekt ożywionej dyskusji w knajpie? cup Mięsny aspekt dyskusji jakoś mi dopełnia klimat barowo- druidowy.Poczekam ,może ktoś mi sprzeda pomysł na ten wers.
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 a ja bym zaczął tak: w tym nieprzewidywalnym druidowym zakątku zanosiło się na katastrofę od początku ale cóż MN
Olesia Apropos Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 a ja chyba już znam ten tekst :)
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakbyś tak zaczął,to jakiś lecter zjechałby cię za stylizację.A tak - to ty możesz zjechać lectera.Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak,dojrzewał na warsztacie.
Marcin Gałkowski Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 dla mnie świetny tekst. gdyby tylko z tymi rwami coś. PeeL opowiada o łojeniu wódy i boi się powiedziec "kurwa"??:) pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakbyś tak zaczął,to jakiś lecter zjechałby cię za stylizację.A tak - to ty możesz zjechać lectera.Pozdrawiam. ej tam, nikogo zjechać nie! nic z tych rzeczy! ja tylko we łbie mam rym sorka MN
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel to dziwak i łoi wódę w dziwny sposób.Nad rwami ciągle myślę.Dzięki ,pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakbyś tak zaczął,to jakiś lecter zjechałby cię za stylizację.A tak - to ty możesz zjechać lectera.Pozdrawiam. ej tam, nikogo zjechać nie! nic z tych rzeczy! ja tylko we łbie mam rym sorka MN Zwykła zazdrość przezemnie przemawia.Chętnie poprowadziłbym wiersz messalinową "czarną perłą" ale nie umiem.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 - a może: w powietrzu (bure, cudze,sprzedajne,kupione) matki jak złote liście . matki, pasują lepiej do złotych liści. -jeszcze myślę mus
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 lubię ChagALLA malunki wiersz ok całkiem, ale zastanawia mnie dobór liter B M J P to od imion? zdrowie Jimmy
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wstępnie notuję bure (dobrze brzmi) ale czy to nie poprowadzi na manowce interpretacyjne ? Dzięki Andrzeju,temat ciągle otwarty.
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak,to od imion-druidowych.Kłaniam się wraz z Chagallem.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi