lubię latawce Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 [wybaczcie jej bo nie wie co czyni] w środku lipca spadł śnieg a ja taka nieumalowana another story about Madlen piję piwo zamiast szampana w butelce jest wielkie morze czas krzywym kołem się toczy nie zbudujemy fosy w ogródku bo puenta strzeli jak z procy _____________________________ bezczelnie przekleiłam z warsztatu :P
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 no proszę co za bezczelność, tak przeklejać:P a te fose w ogrodku wzięłaś odemnie? całe życie o tym marze:p scmok
Nessa Isilra Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Z tym śniegiem to wypraszam sobie! Ja protestuję. :D I to piwo zamaist szampana, niewybaczalne. Ale przynajmniej ta butelka może w morzu i morze w butelce wynagradzaja śnieg, nieumalowanie i piwo:) A wiersz cud, miód o bąbelki (z tego szampana oczywiście:). Bardzo, bardzo na tak. dygusiam, Kaś
Marusia aganiok Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 oj komentowalam i dalej tak myślę, że może w butelce, po wypiciu - pewne, a po przebudzeniu - niepamięć:))) Ech! podoba sie ciągle jeszcze:))) pozdrawiam nocą:)))
lubię latawce Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, fosę w ogródku? nie lepiej tak dzikie róże naokoło posadzić, to też niezła barykada, a kto chce do księżniczki - to i drogę cierniową przejść musi? :P a, no i róże ładnie pachną :p zwłaszcza te dzikie. rosną u sąsiada, ach, będzie ze mnie złodziejka ;P s-cmokam ja też absolutnie obstaję przy szampanie! ew. winie, dobrym winie :)) nie wiem czy zasłużyłam na "bąbelki" :D ale fajnie, fajnie, zostaw, nie zabieraj :D zdrówko, Kaś jasne, że "może" powiększa możliwości interpretacji, ale niech już zostanie "morze" :P zawsze chciałam napisać wiersz o wielkiej wodzie (ku uciesze Freuda:P ) hehehe :> dzięki Maruś za pamiętanie o wierszyku :p pozdrawiam serdecznie endżi
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 róże dostają robali, pryskać nada, a woda sobie ciurkiem...:) wpada:P
Mr._Żubr Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 No, nie powiem, dosyć ciekawe wierszydło. Pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Lubię Latawce! Nie przeklejamy komentu z W. ale dodajemy +++ PozdrawiaMy.
lubię latawce Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) cieszy mnie :D pozdrawiam żubra, mr. żubra :))) lubię Marlett oraz Sosnę! tyle plusików na moją biedną głowę, ależ rozpieszczacie :) pozdrawiam serdecznie, endżi
Baba_Izba Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Szczegółowiej mój koment w "W", dodam, że podejrzewam nadal Madlen, że wie, co czyni, a nie czyni nic złego przecie! Wiersz wart zainteresowania i zapamiętania serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Komentowałam w W. Podpisuję się jeszcze raz. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Mr.Suicide Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 oczywiście, że czytałem, a nawet interpretowałem tenże utwór w warsztacie :) nie dostrzegam jednak żadnych zmian :P tak czy inaczej warto było znowu zajrzeć :) pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madlen wie, co czyni, gorzej z angie ;P pamiętam Babo Twoją wersję to jest dopiero cud miód i orzeszki :D Teresko, b. mi miło, że wiersz Cię nie znudził :P ja czytam go teraz i się śmieje z samej siebie :P a interpretację z W pamiętam doskonale, uprzedziłyście, kobiety kochane, moje marzenia ;P pozdrawiam całuśnie angie
lubię latawce Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Mr. Suicide: :* [tylko nie mów mi, że to mało rzetelna odpowiedź :P ] endżi mówi dobranoc ;o)
kasiaballou Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o.ki ja jej wybaczam ;D +5 pozdry_kasia.
Rekomendowane odpowiedzi