Orzeł
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 20 969
Bóg powiedział ja
swoje zrobiłem
macie góry rzeki
lasy motyle łąki
morza oceany
wiatr tęcze
kwiaty ptactwo
deszcz i słońce
wy tego pilnujcie
to jest godne
waszego bytu
dumne zajęcie
Bóg powiedział
będzie wam miło
tylko proszę was
nie psujcie tego
człowiek wiadomo
sknocił wiele
zamiast dbać
o to wszystko
2
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Migrena · Opublikowano
@Poet Ka Poe:) Ty jesteś wspaniałą poetką i świetną komentatorką widzisz dużo więcej......to wiesz bo co tutaj się stało? zniknęło lustro zniknęła Alicja zniknęło krzesło o ścianie zapomnijmy dla własnego dobra ale zniknęła też przestrzeń oboje znaleźliśmy się w jakiejś Machiavellicznej nadprzestrzeni ja bez butów chociaż na szczęście nie ma tu żadnej podłogi nie zimno Ci? spróbujemy wrócić? może Poe tym tramwajem z Twojego wiersza "tramwajem zwanym pożądanie" Tennessee Williamsa? już dobrze to nasz przystanek droga mleczna słońce planeta ziemia! wróciliśmy! dziękuję Poe za Twoje komentarze i uwagi z wielką przyjemnością Cię czytam:) serdeczności dla Ciebie:) -
Przez lena2_ · Opublikowano
Violu, pochłonęłam każde słowo tego wiersza, tak bardzo się w nim odnajduję, te powtórzenia podkreślają siłę wyczerpania a puenta to po prostu majstersztyk:) pozdrawiam Cię bratnia duszo:):) -
Przez viola arvensis · Opublikowano
@Migrena poeta bez pisania nie może byc szczesliwy w pełni, bo to część jego jestestwa! -
Przez viola arvensis · Opublikowano
@karenka dokladnie ! Musimy się wyczerpałam, żeby móc ponownie załadować, a ładować się - pieknie @wiedźma napisała: "tym co kochamy " Pozdrawiam rownież i dziekuję Ci ślicznieZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@wiedźma no i super -
Przez Migrena · Opublikowano
@viola arvensis Ty jesteś moim Aniołem a ja już nie chcę cierpieć nie muszę pisać ale chcę być szczęśliwy niech świet pokaże mi teraz swoje słodkie oblicze Twoje i niech Ortolan wyśpiewuje swoje piękne kawałki nawet te które fascynowały Bethovena proszę @andrew wielkie dzięki za Twoje miłe słowa badź szczęśliwy:) @Sylwester_Lasota Sylwestrze zniknęło wszystko łącznie z Alicją ale nie tą naszą świetną Alicją bo ta pewnie bawi się ze słońcem gdzieś na plaży świata ale ta od Lewisa Carrolla lustra też nie ma tylko samotne krzesło dziękuję bardzo za wspaniały komentarz pozdrawiam Cię:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi