Leszek Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 zaciekawione grotiagi przyglądały się dziwolągowi niezdarnie pełzającemu po skarpie rzuciły krótko do sartegi pojmij do najbliższego winto zabierz nie wiedział jak się tu znalazł okolica wyglądała nieziemsko obco czworonożne stwory mieszkały na skałach inne to jakby kilka narzuconych na siebie powłok ciągnęły go po ścieżce z nieludzką siłą pojawienie się cienia wywołało panikę potykał się idąc czuł jakby zetknął się z nieznanym mitem tracąc przytomność czekał końca z rzeczywistością przerywał kontakt czasoprzestrzenny wir zamykał się nad górami znikając równie nagle jak się pojawił
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 za bardzo opisowo za mało opisowo, za bardzo poetycko za mało poetycko... ciekawy :) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taak i bardzo inny od poprzednich:)))) Pozdrawiam i widzi mi się ta zmiana:)))
Michał_Kućmierz Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Niezły tekst, pozdrawiam M.
Goya Abramowicz Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Jestem fanką filmów s-f i ten wiersz jest jakby opisem wybranego kadru. Nie rozbudowałam go w wyobraźni, bo zbyt wiele prototypow naoglądałam się w kinie. Ale scenarzystą możesz zostać, trzymam kciuki i pozdrawiam ;)
Leszek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miłe, że pobudził wyobraźnię. Pozdrawiam Leszek :)
Leszek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie czy za bardzo, czy za mało? Pozdrawiam Leszek :)
Leszek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak już cos zaciekawi inżyniera, to juz coś. Pozdrawiam Leszek :)
Leszek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taak i bardzo inny od poprzednich:)))) Pozdrawiam i widzi mi się ta zmiana:))) Nie tak bardzo się zmieniam jakby się wydawało. To miłe co piszesz. Pozdrawiam Leszek :)
Leszek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pozytywna opinię. :)
Leszek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również wyrosłem na s-f. :) A gdyby tak w tle obcego świata poszukać znanych zjawisk? Pozdrawiam Leszek :)
Rekomendowane odpowiedzi