Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zaraz tam zboczony... chociaż, to już drugi raz dzisiaj mi się przytrafia.
Dzisiaj rano w sklepie (staruszka):
- mógłby pan mi podać te chipsy z górnej półki, bo nie dostanę?
- proszę bardzo.
- eee, nie te, chciałam tamte... zboku!
;)))
Czyżby to też był kamuflaż?
Dzięki za plusik i wizytę, pozdrawiam.
Opublikowano

Tyś mnie Beenie też ujęła,
ino żona mnie przycięła.
A co miało starczyć - pali,
tośmy chociaż się pośmiali
;)
Bardzo serdecznie.
Opublikowano

dwuznaczność... hmm - ostatnio ktoś mi powiedział, żebym się zebrał do kupy. Widać trudno mi idzię. ;)) Ale postaram się trzymać.
Dzięki za miły koment, pozdrawiam.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Gosława Poszło w notesik...                       już się nie zbiesi!
    • @AmberProsty, ale bardzo przejmujący wiersz. Przemawia krótkimi wersami i ciszą pomiędzy nimi.  Pozdrawiam serdecznie. 
    • Mój nowy czajnik w kropki przemawia kolorami gdy robi się gorąco wysypka łapie barwy wprawdzie gwizdek nie działa ale gwiżdżę ja na to szczerze mówiąc, to nawet popełniłby pleonazm
    • @Witalisa weź się ogarnij dziewczyno i przestań się przywalić do mnie  Idź na swoje podwórko do tych grzecznych sarenek które spokojnie spacerują po łące za Twoim domkiem    @Wiesław J.K. to prawda życie to nic  Dla niektórych to tylko życie Pozdrawiam serdecznie

Poczytaj może coś dotrze do Pani znawczyni zasiewów rolnych    "sarny mogą depczeć kukurydzę, zwłaszcza gdy pole jest blisko ich naturalnego siedliska lub gdy zwierzęta są dokarmiane w pobliżu, co przyciąga je na teren upraw. Chociaż kukurydza nie jest ich podstawowym pożywieniem, zwierzęta mogą ją jeść i niszczyć, wchodząc na pole w poszukiwaniu pokarmu.  Sarny jako przeżuwacze  mają dietę roślinną, która obejmuje liście, pąki, gałązki, ale także owoce i ziarna.  Dokarmianie zwierząt  w pobliżu pól kukurydzy może przyciągnąć sarny do tych obszarów, zwiększając ryzyko zniszczenia upraw.  Niszczenie upraw  może wynikać z żerowania, ale również z deptania, które może uszkodzić rośliny. "
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Gosława widzę w tym ciekawy aforyzm:  nic to życie, a życie to nic...:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...