Michał_Kowal Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 . ...... , . - . - , _ , ....... Biały tulipan... ......... ) ` - . . ' `( ....... Zaniosę go za tydzień ........ / . . . .`\ . . \ ........ W pewne mi bliskie miejsce. ........ |. . . . . |. . .| ........ ......... \ . . . ./ . . / ......... Tam gdzie wspomnienie ........... `=(\ /.=` .......... Nagminnie z czasu szydzi ............. `-;`.-' ............ I w nieskończoność ............... `)| ... , ......... Targa moim sercem. ................ || _.-'| ........ ............. ,_|| \_,/ ......... ....... , ..... \|| .' ............ ....... |\ |\ ,. ||/ .............. .... ,..\`\ \.,|!\, ........... ..... '-.. \ .\..\||/ ............ ......... \ . \!| ............ ..............\, || .............. ................ \|| ..............
Michał_Kowal Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Tulipana użyczyłem z rabatki pani Stanisławy Zak. Przeszukałem, za tak pięknym, cały kwiatowy internet, a tu pod nosem rósł sobie niewinnie. Nie mogłem się powstrzymać. Pani Stanisławo, przepraszam! Mam nadzieję, że mi pani wybaczy. Z pozdrowiemiami, M.K. :)
Spiro Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 wielka kariera gwarantowana. trzeba pomyśleć o pierwszym wydaniu. proponuję tytuł "Połącz kropki od 1 do 100" ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tekst nie przypadł mi do gustu, ale ten tulipan :) strasznie się napracowałeś :) Czyżby na poezja.org rozpoczął się etap grafiki ????????????????
e-m-e-m Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a tekst jak chwast należy potraktować usunąć
tadek niejadek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 smutno mi strasznie ale ten bazgroł wierszem nie jest a to co obok bazgroła to straszna grafomania teraz za każdym razem kiedy będę to czytał przypomni mi się "Zmutowany Rotweiler 4" XD XD XD
Marcin Gałkowski Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 oj oj oj... nie tym razem=] gdyby usunąć słowa i zostawić samą grafikę byłoby dużo ciekawiej, a to chyba nie za dobrze. pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie s. żeromski, cóż za konstruktywny powrót :)))))))))))
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 pan rozwinął się kwieciście ....... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . . ' `( ....... ........ / . . . .`\ . . \ ........ ........ |. . . . . |. . .| ........ ......... \ . . . ./ . ./ ......... ........... `=(\ /.)=` ./\......... ............. `- | |`.-' |..|...... |.........../\... || ... |...|...... ........../../... || _.-'| .|....... ......../.../ , _|| ._,/ ../....... ....... \, ./.. \|| .'./.../....... ....... \ /,. ||/ /.../.......... .... ,.. \` | /||!, .../........ ..... '-...' \ ..\||/ ../.......... ......... _.-`\! ||././........ .............. , || .............. ................ \|| .............. - leczy utuli? - oczywiście taki był MÓJ tulipan :):):) ale nie mam nic naprzeciwko, że go użyczyłeś :P tylko szkoda że wiersz niezbyt ciekawy może popracujesz jeszcze? pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi