Coolt Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 tryb oznajmujący wystarczał w zupełności gdy obcy mi był kształt zapytania już nie potrafię sprowadzić wszystkiego do mianownika wciąga mnie niezależność przypadków ostre granice kaleczą wykrzyknienie ogłusza skrywam się więc w profaniczne wątpliwości by wśród nich zażywać wielobarwności coniunctivu 20:08, 10 kwietnia 2008 coniunctiv(us) to łaciński tryb przypuszczający
e-m-e-m Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 podoba mi się niezauważalna symetria w tym wierszu... plus dodatki typu: " wciąga mnie niezależność przypadków... " chociaż liczba pojedyncza wydaje mi się lepszym rozwiązaniem, A nie podoba mi się owa " gramatyczność " gdyż jest - według mnie - przekombinowana, ( te " kombinatorstwo " jest pewnie celowe, ale jaką funkcję pełni - ne wiem )
kasiaballou Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Bardzo interesujacy, pozdry_kasia.
H.Lecter Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nastrój kawiarnianej, kulturalnej pogawędki.Koniec kawy -koniec tematu.Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 jak to pan władek pod sklepem mawia "wątpię więc jestem" zdrówko Jimmy
Coolt Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Cieszę się, że jesteście zgodni, że wiersz jest interesujący. Życzę (sobie pisania, a Wam czytania) więcej takich:) Jimmy: Dubito ergo sum to wymyśliło parę innych osób przed panem władkiem ;) Pozdrawiam interesująco Coolt
Marcin Gałkowski Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 mnie jakoś niespecjalnie wziął. taka zabawa, ale co z tego?:). ja wiem, napiszesz mi, że tu jest 1298659 ukrytych znaczeń. może i ciekawy ale to nie moja poetyka:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi