H.Lecter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 zabuszował w śmieciach u mych stóp ptasi kloszard odpieprz się powiedziałem z uśmiechem wzruszył skrzydłami i poczłapał ciężko w niebo żeby chociaż zakołował wysoko jak oddech w zachwycie nie poczłapał za mało tego na słoworyt to tylko mała zwykła czułość formy
kasiaballou Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze napisany, jednak nie potrafię odnieść się do tego wiersza, pozdrawiam, - kasia.
H.Lecter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dziękuję za wizytę.Pozdrawiam, Kasiu.
teresa943 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 czy tu chodzi o wiersz?za mało tego na słoworyt to tylko mała zwykła czułość formy To tak tymczasem. Pozdrówko -teresa
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mała i zwykła,ale czy czuła forma? Tekst obrazowy. Twardy, jakby przez zaciśnięte zęby. Coś nowego w Twoim wykonaniu. Poprawny pod względem formy i treści. Wrażenia na pewno pozostaną. pozdrawiam
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 -podoba się klimat sceny i jej przesłanie. myk
HANIBALL.L Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 drogi Lecterze,jako buszmena,boso "mykającego" po swoich przestrzeniach,dawno Pana nie widziałem, czuję pewien niepokój.....to chwilowy zastój skrzydeł,mozół dążenia nie jest przecież nowością...zresztą,o drogach wie Pan wszystko,pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak.O wiersz nie napisany albo napisany inaczej.Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czułość nie zależy od formy,tylko od nas,od naszego jej postrzegania.Forma rodzi się w nas.Dzięki za wrażenia.Pozdrawiam,Basiu.
H.Lecter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam większych wymagań,Andrzeju.Dzięki.Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skrzydła mam w praniu,niepokój zbyteczny drogi Haniballu.Drogę znam tylko jedną -do Lizbony...Miło cię słyszeć.Pozdrawiam druidowo.
Bez przyszlosci Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 wracam z urlopu i czeka "mała, zwykła czułość formy" podobają mi się Twoje wiersze czule pozdrawiam Beata
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mała,zwykła czułość formy czeka na nas zawsze,tylko wzrok nie zawsze dopisuje.Dzięki.Pozdrawiam.
maranatha neothenia Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 dopiero znalazłam ten wiersz.. chyba poproszę o wysyłkę większego zbioru eventuallnie pośledzę i przekopiuję wszystkie znalezione... innymi słowy bez słów : długo już piszesz? -tak z ciekawości..
Rekomendowane odpowiedzi