Rafał_Leniar Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zauważyłem, że nie ma już "sławomira_zeromskiego" na forum i "Lilianny Szymochnik". A przynajmniej gdzieś się podziali (mam nadzieję, że nie wyjdą z ukrycia po przeczytaniu mojego wątku ;p). Dodatkowo - ostatnio skomentował coś Oscar Dziki /stary bywalec, heh/. Forum się przekształca nieco... Pozdrawiam.
ot i anka Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 no i?:D jak ja zniknęłam na prawie rok, to nikt nie zauważył:P nie ma też AlterNEt, Olesi, Vackera, Rybaka - to jest większa strata;p
BoboFrut Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to wspominki?:) Kto się żegna, ten sam odchodzi.
Rafał_Leniar Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i to, że nie ma dwóch grafomanów, którzy jak bluszcz oblegali zetkę ;p A pisząc taki wątek chciałem sprawdzić, czy gdzieś się podskórnie nie pałętają. Pozdro.
amerrozzo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Czy ktoś wie, gdzie się podziewa "ot i anka"?? Ostatni Jej komentarz jest z wczoraj, z godziny 23:56:43. Nie ma jej już z nami ponad 8 godzin. Boże... jak ja się strasznie, ale to strasznie, stęskniłem... ;-)
Rafał_Leniar Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żartowniś ;p
adolf Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale macie za to Adolfa więc się nie martwcie. Bilans wyszeł na plus ;p ; p;p pozdr.
Beenie M Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Nie martwcie się. Org tak ludzi wciąga, że nawet jak znikną, wracają po czasie, w innym, nowym wcieleniu. Obserwuje się tutaj proces wirtualnej reinkarnacji. Wystarczy poobserwować, chociaż bywało, że po czasie sami się przyznawali. Tęsknoto, moja ty tęsknoto... :)))
amerrozzo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Śmiejcie się, śmiejcie, ale absensja "ot i anki" zaczyna być niepokojąca. Już 20 godzin!
Beenie M Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisze pracę, nie ma czasu na nic innego; bądź cierpliwy, w przerwie wpadnie na zielone łąki ;)))
adolf Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o Mój Boże.... amerrazzo może zaczniemy poszukiwania? Tylu ludzi znika, a nuż ona się dopiero po 10 latach znowu pojawi ;p ;p APEL DO FORUMOWUICZÓW: logujcie się co godzinę ;p pozdr.
amerrozzo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja już szukam. Pod stołem jej nie ma, w szafie też pusto. A Ty gdzie szukasz? Kobiety co kwadrans!
Rafał_Leniar Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieeee... Po prostu jestem na tyle ograniczony, że potrafię korzystać wyłącznie z jednego nicka ;) I dla mnie jak ktoś zniknie /a zwłaszcza ktoś rzucający się w oczy/ to odczuwam pewien brak, choć w niektórych przypadkach to dobrze /Lilianna, żeromski/. Pozdr.
ot i anka Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 jestem, amarezzo- zgłaszam sie żebyś nie wpadł w jakąś chorobę psych. czy coś;D
ula Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 łe, a ja sobie jestem, innym razem mnie nie ma.. czasu! byłabym częściej i nie miałabym zaskoczek, skąd tylu debiutantów w warsztacie się nawylęgało;)
Pancolek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jest Rafał Leniar, ot i anka, Espena, Tomek Piekło i Pani Stasia... siła nas! ;)
Rekomendowane odpowiedzi