Greeley Skądinąd Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Gdy Azja popasał w Chreptiowie spoili go miodem Lipkowie. Lecz wskutek tych uciech tak sparły go chucie, że tyłka nadstawił. Na zdrowie!
gżegżółka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A ten Azja miał na klacie dwa śledzie Więc gdy tylko na koniu przez step jedzie Nawet najtwardszy Kozak Bez węchu pada na wznak Na wiorstę rybami od Azji jedzie
Duilla Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Na Azji gwałtu dokonali pal w tyłek mu zapakowali już syn Tuchajbejowy nie ruszy nigdy na łowy choć na koń wsadzić go próbowali.
gżegżółka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Azja na palu dobrze się czuje Ba! Więcej powiem: on za to dziękuje! Od urodzenia miał wzrost krasnala Świat lepiej widzi z wysokości pala
Duilla Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Problemem dla Azji jest oddać stolec gdy w dupie tkwi jego nieheblowany kolec i krzyczy tak głosno, tu do mnie psubraty ja jestem "nadziany" to znaczy bogaty choć przyjdzie mi chyba na palu tym polec.
gżegżółka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Lecz prawnicy szybko wytoczyli Azji sprawę Bo gdy on krzyknął "nadzianym!" przez usta plugawe Kilku chętnych (było ich sześć) Zaczęli Azję szybko jeść A nadzienie było sztywne i mocno twardawe
Duilla Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 gdyby to podpiekli lub ugotowali i dopiero wtedy zjesć to próbowali.
gżegżółka Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ejże pomalutku chwila chwila! A może by go wrzucić na grilla?
Rekomendowane odpowiedzi