teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło cię gościć, Zbyszku. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Też jest mi miło - z ukłonem :) Nie goszczę często na forum, ale zawsze miło odwiedzić przyjazne duszyczki. Pozdrawiam
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam podobnie jak Benissima ;) a ponadto: nadmiar pana jakoś mi nie przeszkadza - przydaje żartobliwości tekstowi wykorzystałabym to i ciut jeszcze podkręciła sympatyczny, :)
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam podobnie jak Benissima ;) a ponadto: nadmiar pana jakoś mi nie przeszkadza - przydaje żartobliwości tekstowi wykorzystałabym to i ciut jeszcze podkręciła sympatyczny, :) IN, wyrzuciłam kilku "panów", co jeszcze, nie wiem; na razie mam "zaciemnienie umysłu", a może tych panów otrzepać z ziemi? serdecznie pozdrawiam -teresa
Robert_Siudak Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dobrze że te piersi się amputowały (z tekstu oczywiście:), niezłe fragmenty np. z tymi niezapominajkami i pamiętaniem, czy ten lepki żywiczny sok na sukience. Kobiecy wiersz, ładny,zgrabny, miło się czyta ale nie genialny. Pozdrawiam z serdecznością Tereso :)
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak, amputowały się, na szczęście tylko z tekstu dziękuję za czytanie i komentarz cieszy, że się podoba, choć nie genialny serdecznie pozdrawiam -teresa
Atena Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 bardzo podoba mi się ten "Pan" przewijający się między wersami. i nic bym nie zmieniała, żeby nie przedobrzyć. pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a ja bym zmienił wiele żeby ulepszyć, bo jak narazie średnio to widzę pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że podoba się ten uroczy "pan", peelce też, szczególnie jego wiersze, które tak mocno działają serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż, Macieju, co czytelnik, to inna opinia i to chyba prawidłowe, gdyby wszystkim podobało się to samo, świat byłby nudny, szanuję twoją opinię, a jeśli masz pomysł na zmianę, to proszę, nawet jestem ciekawa jak wcielisz się w romantyczną fankę... serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no cóż, sam pisze przeurocze dziekuję za odwiedziny serdecznie pozdrawiam -teresa
ot i anka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 jakby za dużo tych zdobników...nnie wiem, jakoś mam miezane uczucia.
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 wiesz, ta peelka tak ma, więc nie mogę zmienić jej odczuć, dzieki za zaglądanie i pochylenie pozdrawim wiosennie -teresa
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 z dna zielonych oczu tryskało źródło byłam spragniona a pan pozwolił rumieniec ochłodzić i skronie - nie wiem, czy tutaj coś zmieniłaś, ale jakoś wcześniej nie rzuciło mi się to tak bardzo w oczy: świetny początek:) Zmiany jak najbardziej na plus:) Pzdr!
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, tutaj nic nie zmieniałam dziękuję serdecznie pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ja bym tam chyba nic nie zmieniała. Pana dużo, ale to przecież słowo-klucz, a i pointa zarazem :D:D podoba mi się, najbardziej zaś: wywąchałam cały zapach sosny lepki żywiczny sok na sukience i znowu wiosna – czy pamięta pan pisze wiersze moim subiektywnym zdaniem jest to Twój najlepszy wiersz. Oby tak trzymać :> ściskam mocno
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wzruszyłaś, dziękuję odściskuję mocno -teresa
Rekomendowane odpowiedzi