jane Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Pamiętasz tamte czerwcowe noce, gdy tak gorąco pachniało lato tysiącem kwiatów na naszej łące? Tak kochaliśmy je wtedy za to. Pamiętasz tamte lipcowe noce z gwieździstym niebem nad jeziorami, gdy sypialiśmy pod jednym kocem i lubiliśmy mówić z kwiatami? Pamiętasz tamte sierpniowe noce, długie spacery na skraju światów, gdy złączyliśmy dwa nieba złote i wróżyliśmy nawzajem z kwiatów? ...kocha...lubi...szanuje... Pamiętasz tamte grudniowe noce, gdy smutna zima chłodem powiała? Pamiętasz jeszcze te wszystkie noce? Bo ja niczego nie zapomniałam... Tylko przestałam cię kochać.
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tylko przestałam cię kochać gadanie...;)
Pancolek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nawet paplanie pamiętnikowe ;) - Pancuś
Rachel_Grass Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 tylko bez takich, prooszę...
M._Krzywak Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no, miłość to potrafi zdołować...
amanita Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 O takich rzeczach nie da się zapomnieć :) ...a stara miłość nie rdzewieje. Pozdrawiam i jak dla mnie + mimo tego, że o miłości ;)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mówiąca, chyba jednak nie przestała ;)
Rekomendowane odpowiedzi