Pancolek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ojcu t. r. i tobie w biały dzień dostałam dłonią w twarz, bo jestem inna. chora wprost do wyrwania. jak odrosty sodomy kreślące obrzydliwym ruchem litery z lucyferem. w odstępach trzeba spalić ideę pedalenia się choćby pokątną. * to odpowiedź na naszą bezsenność. kochanie jest jak soczysta brzoskwinia, obrana z ameryki, którą odkryłyśmy przypadkiem, kiedy otrzymałam podprogowy pozew o rozwód ze światem. wypuśćmy się w inny.
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 pierwsza jest tak zawirowana, że zaczynam się zastanawiać nad konkurencją:):):) druga wg Pchlicy- myślę że lepiej oddaje nastrój Pancolku, scmok
kasiaballou Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawie u Ciebie Pancolku, tak rydzkownie podrasowany ten 'singiel' i to z loczkiem takim... się mi podoba, - rąsie też bym outowała, pozdry_kasia ;)
lubię latawce Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a ja chcę żeby rączki zostały, ewentualnie mogę łaskawie zezwolić na pozbycie sie pierwszej części, która mi burzy klimat - rydzykiem. p. a.
Pancolek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pchełko; dzięki za sugestię. Wyszło tak mmm... :) Być może coś dopiszę, bo na razie to jakieś takie płaczliwe. Pozdrawiam serdecznie Pani Stasiu; faktycznie ładniej brzmi, a konkurencja nie śpi ;p Dziękuję za komentarz. Kasiu; dziękuję za głos w sprawie. Rąsia papa, a pomyślę jak wyraźniej 1 i 2 część połączyć, żeby związek był ściślejszy. Pozdrawiam Pancusiowo ;) Angie; jednak wywalę, bo faktycznie banałem zaleciało, a Rydzyk tutaj musi być! Pierwsza część to szkielet przesłania, no! ;)) Pozdrawiam i dziękuję. Pancuś
lubię latawce Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a buu, to ja nic nie zrozumiałam :(( pozdrowienia od rozkapryszonej. hurtem, dla wszystkich
Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pancolku! ku ośmieleniu rąk. Po łapach bym dała. PozdrawiaM.
Pancolek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Pozdrawiam Panie serdecznie i dziękuję za bezcenną obecność :)
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 czytałam, rozumiem jako protest - song? Popieram, pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 pierwsza o nietolerancji? drugapiszę ten list w odpowiedzi, na naszą bezsenność. kochanie jest jak soczysta brzoskwinia, jedzona wspólnie. "piszę list w odpowiedzi..." - protest przeciw temu, co w pierwszej? no, ładnie Pancolku serdecznie pozdrawiam -teresa
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ojciec T. mhm... nie lubię gościa i tyle;] Wiersz podoba mi się; krótki ale bardzo treściwy;] Piona!:*:*
Rekomendowane odpowiedzi