JacekSojan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jak podało dzisiaj Radio Kraków, portal poezja.org/debiuty znalazł się na liście nominowanych do nagrody Nobla literackiego w tym roku; zgłosił to UJ, PO i wyjątkowo w tym zgodne PIS i LiD; także krakowskie MPO;
Pancolek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A kasa z tego będzie? ;p
myślątko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 chyba poprę, ale muszę się jeszcze zastanowić, bo jest parę innych fajnych portali a podobno nawet byli nobliści popierają tę nominację
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a czy ABW MSW i WR też wyraziły aprobatę? bo jeśli WR wyszedł ujemny to może być różnie
JacekSojan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pancolek.; będzie, bo dyrekcja MPO na papierze z odzysku będzie promowała wiersze wszystkim poetom orga, którzy zamieścili więcej niż 100 tekstów - aby był jakiś wybór; tomiki sprzedawać mają dozorcy, a zakup ma być obowiązkowy przez każdego lokatora, niezależnie, ile ich w mieszkaniu; cudne perspektywy się rysują, cudne! J.S
JacekSojan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak nobliści zauważą Twoje poparcie, pozbędą się wszelkich wahań! J.S
JacekSojan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radek Sikorski potwierdził, że w tej sprawie jest koordynacja; druk zapewniony - bez cenzury! już szykują półki w ministerstwie...i teczki!(na dorobek) J.S
amerrozzo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, potwierdzam, też to słyszałem. Dzisiaj zresztą nie będzie żadnych "Pierwszych miłości", "Klanów" ani "M jak miłości", bo będzie 6-godzinna audycja specjalna dot. w/w nominacji. Wypowiadać się będą przedstawiciele NATO, UNICEF, FBI, NBA i NHL. Specjalnym gościem programu będą Neil Armstrong i Nelli Rokita. Po wszystkim będzie pokazy sztucznych ogni, a na rynkach największym miast świata będą rozdawane ciepłe kiełbaski. Na czas programu wstrzymano wszelkie działania wojenne na naszym blogie, a banki całego świata zobowiązały się do umorzenia wszystkich kredytów. Pozdrawiam serdecznie.
JacekSojan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, potwierdzam, też to słyszałem. Dzisiaj zresztą nie będzie żadnych "Pierwszych miłości", "Klanów" ani "M jak miłości", bo będzie 6-godzinna audycja specjalna dot. w/w nominacji. Wypowiadać się będą przedstawiciele NATO, UNICEF, FBI, NBA i NHL. Specjalnym gościem programu będą Neil Armstrong i Nelli Rokita. Po wszystkim będzie pokazy sztucznych ogni, a na rynkach największym miast świata będą rozdawane ciepłe kiełbaski. Na czas programu wstrzymano wszelkie działania wojenne na naszym blogie, a banki całego świata zobowiązały się do umorzenia wszystkich kredytów. Pozdrawiam serdecznie. nie słucham Radia Wolny Tybet; ale pewnie amorrozzo ma najnowsze doniesienia agencji (reklamowych); wreszcie świat nas zauważył, i wreszcie się wypowiemy, co o nim myślimy; bo w wierszach jakoś brakło miejsca; J.S
Pancolek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale lipa. Braknie mi 55 tekstów ;(
Don_Kebabbo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak nominację zgłasza MPO, to ja popieram! ;)
Patryk_Nikodem Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dobra, to jak dzielimy się kasą? Proporcjonalnie do ilości umieszczonych tekstów?
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 prima aprilisowe bajdy, serdelki Jacku z chrzanem?
Tali Maciej Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a ja słyszałem że każdy opublikowany wierszs który ma więcej niż 10 komentarzy, autor dostaje 50zł (-:
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja słyszałam że zamykają orga ze względu na wirusy, które przechodzą do organizmu przez ekran, jestem tego przykładem:)
Joanna_Soroka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No fajowsko, wszyscy będziemy noblistami :)))))
amerrozzo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale głupio wyglądał Neil Armstrong, wisząc na szyi Nelli Rokity. Dobrze że za chwilę będzie pokaz fajerwerków, który będę oglądał miętosząc w gębie ciepłą kiełbaskę, więc może jakoś zapomnę o tamtej dwójce. A Wam podoba się program? Mnie przeszkadzają tylko te 2-godzinny reklamy, ale tak poza tym nawet, nawet.
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dałem siędzisiaj wkręcić że zabrali nam euro...także thank you Jimmy ;P
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A ja byłem rozliczyć rocznego pita, bo mnie rano w "trójce" oszukali, że do wczoraj ;) pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi