bar mleczny Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 w pierwszego dotyku szeleście zielenią zielenią potem gładkim ruchem firany tulony tulony twoich włosów korowód w powiewach powiewach pragnieniach
a._mrozinski Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Mam mieszane uczucia co do powtórzeń, ale całość jest ok. Przyjemny nastrój. Tęsknota. Arek
Szymon W Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Kompletny bezsens, dla mnie poezja to ukazanie komuś swoich myśli pięknie, madrze ale i jasno. Żeby każdy mógł mnie choć po części zrozumieć. W tym "czymś" tego nie ma.
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 sens mi umyka jak puch dmuchawca, a szkoda, bo tęsknota mogłaby poruszyć czytelnika powtórzenia w/g mnie psują nastrój ale to takie moje... serdecznie pozdrawiam -teresa
Waldemar Talar Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. temat wdzięczny ale moim zdaniem zbyt okrojony -czegoś mu brak pozdWaldemar
Rachel_Grass Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 powtórzenia wprowadzają do historii banał, szczególnie "tulony tulony". nie, to nie przejdzie. brzmi niemal humorystycznie, a orientuję się mniej więcej, że zamysł był nieco inny.
Jego Alter Ego Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 pierwsze powtórzenie ok, ja lubię powtórzenia, jedno nadałoby wierszowi lekki piosenkowy charakter, ale kolejne, faktycznie, śmieszą..w pierwszego dotyku szeleście zielenią zielenią gładkim ruchem firany tulony twoich włosów korowód tyle pozdrawiam /m.
Fanaberka Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 w pierwszym szeleście zielenią zielenią gładkim ruchem firany tulony tulony korowód twoich włosów w powiewach powiewach :-)
Mała Meri Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Może coś w tych słowach jest, ale jako całość są nieuporządkowane i bezładne. Pozdrawiam cieplutko, jutro bedzie lepiej. Macarena
Rekomendowane odpowiedzi