rzemieslnik slowa Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Pisać każdy może Trochę lepiej lub trochę gorzej Ale nie o to chodzi Co spod pióra wychodzi Czasami człowiek musi Inaczej się udusi Uuuu Piszę fajne wierszyki I inne limeryki Szczególnie jak co się uda Wychodzą niezłe cuda Teraz będę już szczery Wybrałem drogę kariery Poety współczesnego Krytykom nic do tego Długopis trzymam w dłoni Zwrotka za zwrotką goni Myśli zmieniam na wiersze Horyzonty mam szersze Bo ja się wcale nie chwalę Ja po prostu, niestety, mam talent Jak człowiek wierzy w siebie To cała reszta to betka Każdy wielki poeta zaczynał Od małego poetka Wszedł na piedestał i został Cała reszta to rzecz prosta A ja wiem co jest grane Dlatego Nobla dostanę Będę zbierał profity Gratulacje, zaszczyty Będą niezłe bankiety Będą mdlały kobiety Bo ja się wcale nie chwalę Ja niestety mam talent I wiersz napiszę nowy Bo pomysł mam gotowy Długopis trzymam w dłoni Zwrotka za zwrotką goni Myśli zmieniam na wiersze Horyzonty mam szersze I krytyków gromady Już nie dają mi rady Ja nikogo nie straszę Ja talentem, niestety, ich gaszę Piszę fajne wierszyki I inne limeryki Szczególnie jak co się uda Wychodzą niezłe cuda Ja mam świetne numery To będą bestsellery! (trawestacja znanego przeboju Jerzego Stuhra)
zdzisław dyrman Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Nie trzyma rytmu, dlatego kicha.
fantom Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 na liście bestsellerów ten tekst jest zaraz za "poezją jest wszystko...". ;)
Rekomendowane odpowiedzi