teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 po omacku do przodu jak ślepiec dłonie macają drogę pusta milczenie spokorniał rozum wierzy wbrew i do końca światło
Marlett Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Wiara prowadzi, inaczej chyba nie da się żyć:) Sedeczności.
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 "wbrew i do końca" no właśnie mój ostatnio zbyt dużo pyta, a coraz mniej wierzy, no a właśnie jak tu żyć bez wiery Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Wiara prowadzi, inaczej chyba nie da się żyć:) Sedeczności. Marlett, dokładnie tak myślę. Serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzisz Robercie, rozum zawsze będzie pytał i coraz mniej będzie wierzył, jeśli człowiek nie pozwoli, aby poprowadziło serce (stąd nazwa "dziecięca wiara" - np. wiara Magdaleny, pokochała i uwierzyła) - teologowie twierdzą, że najdłuższą drogą jest odległość rozumu do serca...no ale zapędziłam się, sory. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten plusik od ciebie bardzo milutki, dzięki serdecznie pozdrawiam -teresa
Marusia aganiok Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo skrótowo i trzeci wersik odstaje:)) ale może tylko mnie? Nie jestem dobra na skróty:( ale fajnie że to światło jednak jest:))) Pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo skrótowo i trzeci wersik odstaje:)) ale może tylko mnie? Nie jestem dobra na skróty:( ale fajnie że to światło jednak jest:))) Pozdrawiam:) Marusiu, jak widzisz światło, to i trzeci wers nie straszy serdecznie pozdrawiam -teresa
Waldemar Talar Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. małe światełko w każdym tunelu ma sens mądra ta miniaturka Tereso-
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. małe światełko w każdym tunelu ma sens mądra ta miniaturka Tereso- Dziekuję Waldemarze. Serdeczności ślę -teresa
Rekomendowane odpowiedzi