Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Błękitna wstążka wije się po mojej twarzy przezroczysta i słona wypływa z bezsilności jak z rękawa czarnego magika - bez końca Pozwól mi opleść twój kark zbyt suchy kryształową tasiemką niech skóra wchłonie ból Pomożesz mi wyrwiesz trujący bluszcz z korzeniami albo się udusisz [sub]Tekst był edytowany przez Arahja Staszewska dnia 27-05-2004 15:46.[/sub]
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Arahja ! bardzo piekny wiersz i wzruszajacy ,ale bede tu pesymistka i mysle ze raczej sie udusi jak znam zycie ....korzenie bluszczu nie latwo jest wyrwac ! pozdr, M+A
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Mario! Dziękuję za miłe słowa. Naprawdę wzruszył? Ma Pani rację, trudno jest zlikwidować przyczynę łez... I mało komu chce się spróbować... Pozdrawiam ciepło.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszystko w miarę, ale po co tak skonstruowany ostatni wers? Wielokropków radziłbym używać jak najmniej, a najlepiej wcale. Pozdr.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 całkiem w porządku - ogołociłbym na Twoim miejscu wiersz z interpunkcji całkowicie i ujednoliciłbym rozmiar liter pozdrawiam
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Arahjo! Wiersz ciekawy. Płacz tu nic nie pomoże. Może ta alternatywa? Ale czy warto? Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dobry wierzs. Ja jednak wyznaję zasadę walki do upadłego(uduszenia). Pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Gabriel Tear dnia 26-05-2004 22:56.[/sub]
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak z pewnością my baby tak mamy, że czasem jak bluszcz za mocno narośnie, to tą słonością go, a co ;) Podoba mi się pomysł, choć struktura i stelaż jakoś już mniej Pozdrawiam
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panowie Mirosławie i Michale! Dziękuję za komentarze Uległam waszym radom ( a to nie zdaża się często), ale sama nie wiem, czy tak jest lepiej. :) Pozdrawiam (Eeehh, to ta bezsilność)
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawy..ma w sobie jakas magie:) zdecydowany + Pozdrawiam-Agata
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zdecydowanie na +. Ciekawie ujety temat. Ostatni wers brzmi niczym groźba:P Pozdrawiam
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Agato, Amrasie, dziękuję za "zdecydowane plusy" Tego jescze nie było ... :) Miło,że przeczytaliście. Pozdrawiam serdecznie.
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeczytałam z przyjemnościa :))) brawo :)
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Valdesso. Dziękuję bardzo za "brawo". A wróciłam dziś do tego wierszyka, bo tak czuję...
Rekomendowane odpowiedzi