Pan poeta 2 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 czy przeżyliście kiedyś dziwną miłość? jeśli tak, na czym polegała? ja np, kochałem dziewczynę, która kochała mnie, ale...nie chodziliśmy razem, sam niewiem czemu...D:
JacekSojan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w szkole podstawowej kochałem się w Sophi Loren; ale nie chodziliśmy ze sobą; sam nie wiem, dlaczego...(?) :) J.S
myślątko Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 ja zakochałam sie w Mario Lanza, ale niestety już nie żył :(
JacekSojan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to drań, taki numer zrobić!
JacekSojan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Ps.: może umarł, gdy się o tym dowiedział?
Espena_Sway Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 ano każdy się kochaŁ w kimś sŁawnym. ja swego czasu nawet wŁosy 'robiŁam sobie' na idola; najpierw jak Jon BJ potem Espen Lind ;)
Dariusz Sokołowski Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Kiedyś kochałem dziewczynę...
JacekSojan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to masochizm, tak SIĘ obrażać; obrażaj mnie; :) a nie mógł umrzeć z wrażenia? może miał takie wrażliwe serduszko... :) J.S
JacekSojan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Ps.; ja gdybym się dowiedział, że Ktoś mnie kocha - to nie wiem, czy bym przeżył... J.S
myślątko Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 kłamiesz, najlepszy dowód, że jeszcze klikasz w klawisze :))
JacekSojan Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ej! od razu: kłamiesz!... może tylko zmyślam; nadmiar wyobraźni - zawsze miałem z tym kłopot; :) J.S
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 mi się kiedyś przyśniła piękna dziewczyna a kilka dni potem zobaczyłem ją w kościele na ogródku i jakoś tak ciągle się uśmiechała a ja do niej ale nie podszedłem bo się wstydziłem,lecz zakochałem się i nadal w myślach mam tę ułudną miłość która czasami dodaje otuchy w samotnych chwilach... :)
Rafał Różewicz Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 ja zakochuję się przez gg, więc UWAGA!!!!!
Beenie M Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, bez pamięęęęęęci??? - to szybko zapomnisz ;)
Rachel_Grass Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest fenomen na skalę światową :)
Koval_ZNowin Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Ja zakochałem się w aptece, odrazu sobie kropelki na serce kupiłem, ale i tak po poru spodkaniach pękło.......
Marlett Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczęściara z tej Apteki:))
Pan poeta 2 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w szkole podstawowej kochałem się w Sophi Loren; ale nie chodziliśmy ze sobą; sam nie wiem, dlaczego...(?) :) J.S taaa, ale ona nie kochała pana, cmyk!
JacekSojan Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, że nie musisz o tym pamiętać? mnie zakochanie nie daje spokoju, właśnie z powodu pamięci; pamięć jest jak echo zakochania, bezustannie gada do ucha imię ukochanej; J.S
Rekomendowane odpowiedzi