Waldemar Talar Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 zamiast z niego wyjść stoi w cieniu i narzeka dlaczego jemu mniej a innym więcej świeci słońce zamiast patrzeć w dal stojąc nad przepaścią spogląda na jej dno szukając odpowiedzi czemu on ma pietra a ten obok wcale przecież obaj nad nią stoją
Baba_Izba Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 interesujące, jedni twierdzą, że to sprawa charakteru, inni, że koloru okularów. Optymistycznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 mam nadzieję, że patrzysz jak ten, co nie ma "pietra" życzę pogody ducha serdecznie pozdrawiam -teresa
Piast Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Oby tylko nie zrobić "ogromnego kroku naprzód"... Bo ten wiersz kojarzy mi się z dwoma samobójcami, z których jeden wie, ze skoczy i się cieszy, a drugi ma pietra, chciałby, a boi się... Pozdrawiam, "w górę serca" Piast
allena Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 wyjątkowo niezdecydowane "indywiduum":) wygląda na to, że trzeba pośpieszyć z pomocą:) a.
Marusia aganiok Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 wyjdzie z cienia i tak nie uwierzy:))) niektórzy tak mają:))) Pozdrawiam i dobrze, że nie wszyscyśmy jednakowi:))
bajka-bajka Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 jedni maja tak, inni innaczej.....a ja tam wiem, ze slonce nie wybiera -ono swieci jednako dla wszystkich....pozdrawiam ;)
Waldemar Talar Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ten pozytyw i odwiedziny miłego popołudnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście że nie, dzięki za wgląd pozd. Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie że się z czymś kojarzy, dziękuje żeś zajrzał Piaście zdrówka życzę
Waldemar Talar Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie wiem czy takiemu odmieńcowi można pomóc ale w razie czego warto spróbować pozd. serdecznie
Waldemar Talar Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mają ale to zła cecha- dzięki za wgląd . pomyślności życzę
Waldemar Talar Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze mówisz - ale ten z wiersza na pewno nie. pozd . Waldemar
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Wyżej u Baby Izby też czytałam w wierszu porównywanie się peelki z kimś innym. To nie na innych mamy patrzeć, a już na pewno nie na dnie przepaści szukać odpowiedzi, dróg wyjścia. Lepiej wsłuchiwać się w swoje wnętrze, i zdecydowanie podnosić głowę do góry, i w obłokach, gwiazdach szukać ukojenia. pozdrawiam serdecznie :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Waldku! Niezdecydowanie i trudności w podejmowaniu decyzji. Ciekawie ujęty problem. PozdrawiaMy.
Waldemar Talar Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. my o tym wiemy Beenie ale ten gość chyba nie wie skoro tak dziwnie podchodzi do sprawy. dzięki za odwiedziny ciekawy komentarz. pozd. Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że tak sądzicie dzięki za wgląd -pozd. was serdecznie i życzę miłego dnia
kasiaballou Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 na dnie przepaści nie ma już nic, nie warto zaglądać, dla nikogo i za niczym, życzę sił, oraz tego, aby Twoje wiersze wybrzmiewały oprymizmem, kiedy źle - warto pamiętać, że inni też czasem cierpią, a życie powinno toczyć się dalej -tyle dróg jest do odkrycia, pozdrawiam_kasiaballou :)
Waldemar Talar Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tymi drogami masz całkowitą racje - lecz ten ktoś o kim mówi wiersz i tak tego nie pojmie ponieważ jest dziwolągiem- osobą wymyśloną przez autora. dzięki za odwiedziny . pozd serdecznie
Waldemar Talar Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu mnie zaskoczyłeś oczywiście pozytywnie Pansy pozd. Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi