Anna_M. Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 kurtyna jest nisko jak każdej nocy mężczyźni wrócili do swoich kobiet prawdziwa sztuka rozgrywa się bez publiczności z fragmentów wychwyconych nieskończoności za zasłoniętymi oknami powstają dzieła życia mój teatr falującej przestrzeni czasu zamkniętego w wahadle błędy można odwracać wiatr porwał zasłony okno to miejsce na niebo błogość ma barwę błękitu jestem widzem o zamkniętych oczach przecież leżę na prześcieradle nieba
Pancolek Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 kurtyna jest nisko jak każdej nocy mężczyźni wrócili do swoich kobiet prawdziwa sztuka rozgrywa się bez publiczności z fragmentów wychwyconych za oknami powstają dzieła mój teatr falującej przestrzeni czasu zamkniętego w wahadle gdzie wiatr porwał zasłony jestem widzem leżącym 'dzieła życia, okno to miejsce na niebo, błędy można odwracać, błogość ma barwę błękitu, na prześcieradle nieba' - musiałem uciąć i na pewno wiesz dlaczego ;) Wybacz wersję mocno odchudzoną. +/- Pancuś
Anna_M. Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz, hmm.. czy odchudzać ? Trza pomyśleć:) Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 dla mnie ładnie, choć niespecjalnie odkrywczo. ma w sobie urok, więc gratuluję.
Anna_M. Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 trochę dziwny erotyk... może ze względu na wizję nieba, bo, niestety, nie wszyscy mężczyźni wrócili do swoich kobiet... ale momenty są ;). pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi